Lahmacun – Tyrkisk pizza

Kender I ikke det – barnet kommer hjem og ønsker sig noget i middag, som “Sørens mor” altid laver. Sådan en udfordring gav min datter mig for ikke så længe siden 😉 Og der kom jeg på udebane. For i dette tilfælde var “Sørens mor”, fra Tyrkiet og retten var Tyrkisk pizza. Jeg kunne ikke ringe til familien, da jeg vidste at de lige var rejst på ferie i 4 uger til Tyrkiet.Enhver mors mareridt – ok lidt overdrevet 😉 Men jeg måtte finde en løsning.

Heldigvis findes der rigtig mange gode madgrupper her på Facebook og i en af disse grupper, fik jeg heldigvis hjælp. Mange mente at det var Lahmacun, som min datter efterlyste. Der var endda en blogger der kunne hjælpe. Så jeg har hentet inspiration her på denne blog – 2verdener. I øvrigt en interessant blog 😉

Jeg lavede mine Lahmacun sprøde (det er vist også lidt forskelligt). De blev rullet super tynde ud og fik, høj varme. De fleste blev spist med en lækker blandet salat til aftensmad, men der blev også nogle til madkasserne de efterløbende dage 🙂 Ingen tvivl om at jeg fordanskede og helt sikker ikke har lavet denne ret rigtigt. Mange sidder måske at griner lidt, men det er nu engang min udgave af Lahmacun 😉

Min datter roste pizzaerne og de smagte rigtig godt. En anderledens og sjov måde at spise pizza på 🙂 Dejligt at blive inspireret. Det er måske ikke jordens smukkeste ret, men de smagte virkelig godt.

Skal lige huske at nævne at kødet, skal være meget finthakket. Det vi køber i supermarket er for groft til det her. Jeg købte bare noget normalt og hakker det lidt med stavblenderen,  når det er blevet stegt. Det blev godkendt af min datter.

Smukke dejlige tyrkiske pizza

Det er en virkelig dejlig spise 🙂 Som varmt kan anbefales

 

 

.

(Visited 2.048 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *