En lille hurtig og nem forret, der smager fantastisk. Den passer perfekt til nytårsaften, hvor man måske gerne vil have flere forskellige små kanapeer 🙂 Den skal efter planen på mit nytårsbord 🙂 Hvis man er til det, kan man sagtens tilsætte rejer, krebsehaler osv.
Lakse kanapeer
ca. 12 stk.
100 g. røget laks
100 g. Philadelphia classic
1 spsk. creme fraiche 18%
1 spsk. fint hakket løg
2 tsk. dild
lidt citronsaft
1 agurk
Brøndkarse
Rør ost og creme fraiche med dild, løg og lidt citron saft. Skær laksen fint i små stykker og kom den i. Kom cremen i en frysepose. Skyl agurken og skær lange tynde strimler med en kartoffelskræller. Sno agurkestrimlerne om to fingre, så de danner en skål (uden bund). Sæt dem på et fad. Klip hul i fryseposen med fyldet og sprøjt det i agurkeskålene. Pynt med brøndkarse. Serveres kolde.