Lammeculotte med rosenkål og bønner.

 

Lammeculotte

Vi snupper lige en dejlig opskrift mere på lammekød 😉 Her er det lammeculotter med lækre grøntsager til. Man kunne lave en god hvidløgsdip. Det ville være lækkert til.

Der er mange der går på påskeferie i dag og ikke mindst os her i huset. Det vil sige børnene og mig 🙂 Min kære mand må af sted på job. Men så har vi mulighed for at forkæle ham lidt ekstra 🙂 Og det giver trods alt en vis fred ikke at skulle ud af døren om morgen med børnene. Jeg nyder simpelthen de morgner så meget.  Vi elsker alle at dase rundt i nattøj det meste af dagen og bare lave hvad man har lyst til.

Jeg holder dog ikke ferie fra bloggen endnu, da jeg stadigvæk har et par gode opskrifter til jer 😉

(Visited 204 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *