Lammekølle i Römertopf

LammekølleSå er jeg tilbage efter at have holdt 14 dages ferie. Jeg trængte så meget til at slappe af og få styr på en masse andre ting:-) Men nu er jeg tilbage med fornyet energi:-) Påsken nærmer sig jo, så i de næste uger vil I få nogle skønne påske opskrifter. Vi starter her med en helt fantastisk opskrift på Lammekølle.

Denne udgave af lammekølle er lavet i Römertopf, får at få saft og kraft. Den smager rigtig godt. Og så er det jo nemt når maden passer sig selv. Jeg ved at farven på grøntsagerne ikke ser for lækkert ud, men prøv dem alligevel – de skuffer ikke:-)

Jeg har lavet en lille billedserie om hvordan man spækker en lammekølle og hvordan forløbet var:-) Vi fik en lille lækker salat til.

Lammekølle 2Lammekølle 3Lammekølle 4Lammekølle 5

(Visited 90 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *