Lammemørbrad med hindbær

Lammemørbrad med hindbær 1Aldrig i mit liv har jeg fået så lækkert kød, så er det sagt. Ikke engang på Søllerødkro (sorry). Smagen var i top på disse helt møre og fine lammemørbrad, som var en del af mit sidste køb hos TP netmarked. Kødets struktur var så fint, som jeg ikke har set på andet kød. Meget finere end f.eks okse mørbrad.

“Desværre” var disse mørbrad pakket i 1 kg og jeg var nød til at tø hele pakke op, så lad mig sige at vi fik massere af kød;-) Vi havde gæster og jeg havde lavet denne ret som en del af en menu på 4 retter. Gæsterne var meget begejstret:-) Og det samme var jeg. Ud over kødet valgte den indkogte sauce også glæde.

Ønsker du at gøre denne ret lidt mere kalorielet, så kan du skifte fløden med milda.

            

(Visited 329 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *