Langtidshævet fladbrød med topping

Det her er bare godt. Brød der er fuld af smag efter at have hævet og arbejdet i flere timer 🙂 Det giver bare en god ekstra smag til brødet. Når det så bliver toppet med lækkert fyld, så er det jo et perfekt måltid 🙂 

Vi kalder også disse brød for tøm køleskabet. For vi får altid brugt en masse oste og pålægsrester. Endda også ting fra fryseren. Her i huset laver vi forskellige udgaver af brødene. Alle får lov til at toppe deres egne brød, men det de bedst kan lide. Den lille vil helst have noget der minder meget om pizza, men vi andre udfordre lidt og smager gerne på hinandens brød. En rigtig hyggemiddag bliver det gerne 🙂

Vi har lavet vores brød på grillen, men du kan sagtens lave dem i ovnen også. Brødene kan selvfølgelig laves i ovnen. Så bager du dem bare ved så høj varme, som din ovn kan. F.eks 275 grader.

Jeg har skrevet eksempler i opskriften, til fyldet, men find det du kan lide. Måske er du noget helt andet som gedeost, figner, skimmeloste eller andet lækkert 🙂

Under alle omstændigheder er brødene bare lækre og smager fantastisk. Det kan anbefales at de nydes til et godt glas vin eller en god øl 😉

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

Jeg laver mine brød helt flade, for de bobler godt op undervejs
Her er et par brød lige kommet på grillen

Her nybagte lækre fladbrød. Forrest er fyldet oliven olie, revet skinke, revet ost,
toppet med salat, tomater og basilikum. Bagerst er fyldet oliven olie, kartofler, bacon, løg, hvidløg
og mozzarella. Toppet med parmaskinke og basilikum.

Mit ynglings fladbrød (og ja, jeg er til kød). Oliven olie, hvidløg, kartofler, løg, bacon.
Toppet efter bagning med parmaskinke og basilikum

Velbekomme 🙂

(Visited 418 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *