Langtidsrøget Brisket

Langtidsrøget brisket 2Brisket – hvad pokker er nu det for noget. Jeg har længe kigget på lækre billeder af brisket, som folk i poster på diverse blogs og nu måtte jeg altså selv undersøge det 🙂 Brisket er det samme som vores oksespidsbryst. Det er bare den amerikanske udgave 😉 Men der er alligevel forskel synes jeg. Spidsbrystet er meget fedt,  hvor brisket også har fedt, men samtidigt er meget kødfyldt.

Der er bare noget særligt over et stykke lækkert kød, som har stået og simret (røget, grillet) hele dagen 🙂 Smagen var lækker. Mildt røget og kraftig i kødsmagen. Helt perfekt. Og der var rigeligt til 6 personer, samt 2 næste dag. Og 3. blev det endda lige til en god frokost hapser 😉

Langtidsrøget brisket

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *