Langtidsstegt Svinebryst med indiske undertoner

Ribbensteg kan være en lidt kedelig ting at spise. Ofte lidt for fedt og smagsløst. Det ændre sig når man skære den ud på en anden måde og kommer godt med krydderier på. Her fik vi en spændende udgave, som fik lidt indiske krydderier. Det var rigtig lækkert. Og det var også spændende at få sin egen lille steg på tallerknen 😉

At skære stegen ud i mindre stege og tilberede dem over lang tid, giver virkelig lækkert kød. Det var meget mørt og saftigt. Vi fik lækre kartofler, bagte skønne tomater og guacamole til. Det var en rigtig dejlig middag 🙂

 

(Visited 383 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Langtidsstegt Svinebryst med indiske undertoner

  1. Tak Christian
    Jeg laver dem også ind i mellem som almindelige små ribbenstege. Det er lidt hyggeligt at få serveret på den måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *