Laura´s Arme Riddere

Min datter Laura har fra i dag af, fået et lille hjørne af min blog 🙂 Hun elsker det og jeg er sikker på at det bliver en succes. Hun skriver lidt mere her under om hvad hun vil med bloggen. Første indlæg fra hendes side bliver dette her. Vi ser Masterchef sammen og elsker bare at lave nogle af opskrifterne derfra 😉 Her i går ville Laura lave Arme Riddere til morgenmad. Det var ganske uforberedt og vi gik på jagt i køleskabet. Nu overtager hun hvad her skal skrives. Det er hendes blog indlæg.

Laura skriver:

De er dejlige sprøde og er dog lidt usunde, men lækre. Jeg synes det var sjovt, men også lidt svært. Det bedste var at dyppe brødene i æggemassen. Jeg synes dog at det var svært at lægge på panden. Jeg ville godt have brugt friske jordbær, men det havde vi ikke. og næste gang vil jeg gerne prøve Reginas (fra Masterchef) udgave. Den så meget lækker ud. Der var mango inden i selve brødet.

Jeg kan godt lide at stå i et køkkenet og må nu gerne lave blogindlæg  her på bloggen. Det kommer til at hedde “LAURAS EVENTYR“. Jeg vil lave mad, slik, desserter, anmelde slik (taste tests). Jeg vil også fortælle om mine oplevelser f.eks når vi er på ferie kan jeg anmelde maden, stedet osv. Så følg mig her på bloggen 🙂

 

 

Laura lagde selv brødskiverne på den varme pande.

Lækre Arme riddere med Jordbærmos og vaniljecreme. Mums, det var godt.

 

 

 

(Visited 381 times, 1 visits today)

1 thought on “Laura´s Arme Riddere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *