Laura´s smilende is

Lauras smilende is 3

I fredags kom min 7 årige datter, Laura, hen til mig. “Mor, jeg har fået en idé. Til en is. Den skal være med vanilje, jordbær og den skal pyntes med et smilende ansigt. Den skal hedde – Lauras smiliende is. og være rund”. Jamen så er det jo bare at komme i gang 🙂

Lørdag lavede vi så den lækre is. Laura stod for det hele.  Jeg fortalte hende dog lige mængderne på ingredienserne, men eller stod hun for det hele. Hun var så stolt. Og jeg å se at den smagte fantastisk 🙂 Barnet var så stolt, men det er ingenting ved siden af hvad moren var 😉 Hvor er det dog fantastisk at have give køkkenglæde videre til sin skønne datter 🙂

Lauras smilende is 1

En meget stolt 7 årig pige, med sin is 🙂

Lauras smilende is 2
Flot dekoret med chokoladesauce og chokolade spåner.

Lauras smilende is 3Noget med et lækkert stykke?

(Visited 57 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *