Endnu en æblekage, men det er hvad jeg altid har i huset;-) Min datter er nemlig vild med æbler. Og det er jeg faktisk også. Synes bare altid man kan spise æbler;-) Denne udgave blev nydt på vores terrasse i skønne vejr i går. Skønt med godt vejr og afslapning:-)
Husk du kan følge mig på
Instagram.
Æblecrumble
uden mel og sukker
Opskrift af FruSpinat.dk
6 æbler
1 tsk. vanilje
1 dl. Sukrin gold
Dej
100 g. mandler
100 g. hasselnødder
4 spsk. Kokosfibre fra Urtekram
1 æg
150 g. smør
1/2 dl. Sukrin+
Snit æblerne fint og bland dem med vanilje og sukringold. Læg dem i et smurt ovnfast fad. Blend mandlerne og nødderne fint. Bland kokosfibre, æg, smør og sukrin. Ælt dejen sammen i med hånden. Der skal arbejdes lidt 😉 Læg dejen over æblerne i små klatter. Bag kagen ca. 30 minutter i en 200 grader varm ovn.
Serveres med koldt flødeskum til 🙂
FruSpinat.dk