LCHF boller

 

 

Uhm, det her er de absolut bedste boller jeg nogensinde har fået uden mel og sukker. Wow de er gode. Ok, det er nok ikke pænt at se om sin egen opskrift, men jeg er fuldstændig høj over dem:-)

Vi fik dem med dejlig smør og en lækker ost på. Bollerne er med lidt sprød skorpe lige når de kommer ud af ovnen. De er bløde inden i og er vildt velsmagende. Hvis man laver dem lidt større kunne de sagtens bruges som burgerboller. Jeg er bestemt ikke den eneste der kunne lide disse boller. Familien spiste portionen på 1 dag:-)

 

 

 

(Visited 295 times, 1 visits today)

2 thoughts on “LCHF boller

  1. Prøvede dine boller, men for mig blev dejen alt for lind til at der kunne formes boller af den (selvom jeg lid den stå og trække i 20 min). Så dejen endte i min muffinsform istedet og de smager udemærket. Tænker at der er for meget mælk i opskriften? Mælk er jo heller ikke LCHF “venligt” pga den høje mængde mælkesukker. Så måske dejen bliver mere (form)fast ved at udelade mælk helt. Har du gjort dig nogen erfaringer med det?

    1. Hej Rikke
      Jeg har bagt disse boller en del gange og opskriften giver nu en rimelig fast dej. Det er vigtigt at bruge de samme ingredienser som jeg har brugt. Ellers bliver dejen anderledens. Hvis man f.eks bruger hjemmemalet mandelmel og ikke det fedtreduceret som jeg bruger, så bliver dejen alt for lind.
      Mht. mælk, så er det jo en smagssag. Som helhed er bollerne bestemt LCHF, men hvis man kigger på ingredienserne enkelvis, så er det rigtigt at nogle af dem kan være lidt omdiskuteret. Hvis du ikke vil bruge mælk, så kan du erstatte med fløde. Det bliver også fint 🙂

Skriv et svar til Rikke Mie Juul Nielsen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *