LCHF kanelvafler

Kanelvafler med æblecremeEndelig blev det december. En længe ventet måned her i huset:-) Jeg har arbejdet på juleopskrifter de sidste mange uger nu og glæder mig til at kunne give dem til jer:-) Børnene har også virkelig glædet sig i år. I fredag blev der sat småkager og mælk i stalden til drillenissen – for sådan en har vi nemlig, og han er ualmindelig fræk;-)

Drillenissen havde selvfølgelig spist småkagerne og drukket mælken dagen efter, så heldigvis er han vågnet op også denne december. I går havde han lagt pastaskruer i hele huset og lagt gaver i børnenes julesokker. Noj, det var godt nok sjovt. Nicolai der jo lige er blevet 3 år, ved dog ikke helt om han skal være bange for drillenissen eller om det er sjovt;-) Her til morgen var der blå nissekugler i havregrynene;-) Så hvad mon nissen finder på i morgen????

De her Kanelvafler er bare super gode. Og så smager de af jul:-) Meget mere lækkert end æbleskiver, efter min mening;-)

(Visited 149 times, 1 visits today)

4 thoughts on “LCHF kanelvafler

  1. Er i fuld gang med opskriften lige nu. Dejen er rørt sammen og klar til at hvile sig i 10 min. Den er helt enorm tyk, er det meningen?

    1. Nej, den skal ikke være meget tyk. Spæd evt. op med lidt fløde. Det er jo nok for sent nu 🙂 Men håber det lykkes alligevel 🙂
      Der er forskel på mandelmel og kokosfibre (alt efter hvilke mærker man bruger), så det kan være derfor 🙂

      1. Jeg hældte en sjat fløde i og derefter næsten en hel liter vand, og alligevel var den ret tyk. Vaflerne blev en smule bestandige, men smagen fejlede bestemt ikke noget. Men som du skriver, er der selvfølgelig forskel på mærkerne af kokosfibre og mandelmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *