LCHF ostepops

Uhmmmmmmmmmm, hvorfor har jeg ikke tænkt på det her noget før? Det er så nemt og lige til. Nå, engang imellem kan man ikke se skoven for bare af træer;-) Jeg elsker chips. Alle former for dem, bare de er salte og sprøde. Og  jeg må indrømme at det faktisk ofte er med chips jeg falder i. Der er min rygrad bare ikke stærk nok. Jeg har selvfølgelig prøvet at lave chips af alt ting, men der er bare ikke noget der er blevet rigtig godt. Før nu;-)

Jeg er fuldstændig vanvittig “in love” med de her ostepops/osterejer. Kan ikke helt blive enig om  hvad de skal hedde. Men en ting er sikkert. De smager skøøønt. Og se lige opskriften – det er så nemt:-) De er sprøde, luftige, knasende og minder om ostepops. Du kan prøve med andre former for ost, her i huset synes vi at de bliver super gode med den jeg har valgt:-)

Børnene synes også at det er sjovt at lave sine egne chips. Især udgaven at peanutspops glider hurtigt ned:-) Det er rigtig hyggeligt at lave sammen. Chipsene kan også sprøjtes ud i andre forme.

 

 

 

 

 

(Visited 1.126 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *