Løgblomster med bacon støv og urte dip

Løg, bacon forenet så de bliver knasende sprøde. Det lyder da meget godt, ikk´? Det smager intet mindre end fantastisk. Baconstøv er nok den bedste opfindelse, da det kan spises på alt. Og i disse løg er helt igennem perfekt 🙂

Vi laver ind imellem disse lækre løg. Vi bruger dem enten som en snack (nok mest om sommeren) eller som tilbehør. Det lyder måske lidt indviklet at lave, men det er faktisk meget enkelt. Og smagen er fantastisk. Jeg anbefaler varmt at du prøver dem. Løgene bliver knasende sprøde på ydersiden og blød i midten. Smagen af krydderier, bacon og løg er bare super skøn.

Jeg laver dem på grillen, men har også prøvet at lave dem i ovnen og det kan man sagtens.  Det er sådan lidt efter  hvad man har og er til 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Løgene lagt flot op. Du kan her se hvordan de er delt i 8 – men de er ikke skåret helt igennem. De hænger sammen i bunden.

 

Bacon til baconstøv. Man kan også køre det i en multihakker.

 

De syder og bobler på grillen (kan også laves i ovnen)

 

Så blev de færdige. Sprøde og lækre

 

Flotte og lækre ser de ud og de smager endnu bedre

Og de smager helt fantastisk. Man kan portionsanrette eller bare sætte panden på bordet 😉

(Visited 341 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *