Løgbrød – sprøde, smagfulde fladbrød


Lækre brød, men en fantastisk smag fra løg og persille. Brødene er helt specielle da det er små fine tynde lag. Det giver en anderledes konsistens end et kompakt fladbrød. Fyldet ligger også ligesom inde i brødet i lag. Virkelig lækkert.

Brødene minder lidt om indiske brød, men det er jo en kæmpe specialitet, og speciel bagemetode, som jeg slet ikke besidder. Men disse brød er nu et meget godt forsøg. Om ikke andet smager de rigtig dejligt 🙂 Brødene kan bages på en stegepande på komfuret, men de kan selvfølgelig også tilberedes ude på grillen. Samme fremgangsmåde.

Vi nyder brødene til f.eks wok, boller i karry eller andre gryderetter. Og de er altid et hit 🙂 Her får du opskriften på den super lækre sprøde fladbrød, der er fulde af smag.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

(Visited 696 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *