Low Carb Bananpandekager

Lækre sprøde bananpandekager, der er bagt helt uden mel og sukker. Det lyder næsten for godt 😉 De smager intet mindre end fantastisk og kan nydes til en brunch, snack eller i madpakken. Kom denne i dine børns madpakke og du bliver dagen hit 😉

Det er en stor portion, men den er fin at lave, da pandekagerne kan fryses ned. Ellers kan man jo starte med at lave halv portion. Pandekagerne smager dejligt sammen med friske bær og lidt skyr, eller med syltetøj på. Disse her er bagt i en sød hjerteform, men de smager lige så godt runde 😉

Jeg bagte en portion i weekenden, da der så er lidt lækkerier i fryseren 😉 Jeg skal nu igennem nogle hårde dage. I dag skal jeg drænes for vand i lungerne og i morgen skal jeg starte Kemo op igen. Så det bliver nogle lange dage på hospitalet. Dage som jeg gerne ville have undgået. Men jeg skal igennem dem. Glæder mig til onsdag, hvor jeg bare kan slappe af herhjemme. God dag til jer alle 🙂

(Visited 635 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *