Luksus kartoffelfad

Lækre dejlige kartofler og grøntsag i en herlig sammenblanding. Oven i købet er der også bacon i udgaven her. Bedre kan det næsten ikke blive 😉

Efter jeg blev ramt af kræft og mangler en del overskud, er jeg gået over til lidt lette løsninger engang imellem. I denne ret har jeg brugt købe mornaysauce, og det er nok 20 år siden jeg sidst har køb sådanne en sag 😉 Men engang imellem skal det være nemt og mange af os danskere hopper nok på de nemme løsninger engang imellem 😉 Og det var overraskende godt.Jeg synes jeg slap nemt igennem en god lækker middag. Der var godt med grøntsager, smagen var tip top og vi fik det som tilbehør til en kylling.

Min datter siger at det smager så engle synger 😉 Og jeg vil næsten give hende ret 😉 En virkelig fantastisk ret. Den kan spise som enkeltstående, eller som tilbehør til f.eks glaseret hamburgerryg, helstegt kylling, helstegt nakkefilet, koteletter, fisk osv. Ja, faktisk tilbehør til det meste 😉

Man kan fint sætte fadet i ovnen eller på grillen og så er der mad 1 time efter. Opskriften passer fint til 4 voksne. Vi var to voksne og to børn. Der var to stykker kartofler tilbage, som i øvrigt var super at genopvarme og få til frokost 😉

 

 

 

Kartofler, porre, bacon og peberfrugt – så enkelt er det

Et stort fad kartofler klart til grillen eller ovnen 😉

Så blev kartoflerne endelig færdige. Det dufter skønt og smagen er endnu bedre.

Kartoffel der bare ikke kan anrettes smukt, men som smager intet mindre end fantastisk 😉

 

(Visited 767 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Luksus kartoffelfad

  1. En spændende opskrift, som jeg gerne vil prøve.
    Er dog i tvivl om de 2 dl grøntsagsbouillon, som står i indholdet over ingredienser.
    De er ikke nævnt i selve tilberedningen af retten?

    1. Hold da op sikke en fejl. Nå, men den er rettet nu. Tak fordi du skrev til mig om det. Jeg har lavet dem mange gange, og kan slet ikke forstå at jeg ikke har set fejlen. Godt du var opmærksom 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *