Madkasser i stor stil.

Madkasser, et tilbagevendende problem i vores familie. Dem børnene vil have, kan som regel ikke tåle opvaskemaskinen, går nemt i stykker, bliver grimme og kan ikke indeholde nok mad. Bare upraktiske i alle henseenderne. Men heldigvis findes der nogle madkasser der lever op til mit krav også. Vi har efterhånden testet rigtig mange madkasser i vores familie. Læs her om nogle af dem vi har prøvet:-)

Jeg er blevet lidt glad for dem fra Sistema. De er miljøvenlige, og indeholder hverken BPA, phthalater eller bly. Ja, det gør nogle af de andre åbenbart. Det skal man nok kigge lidt efter. Jeg har ikke undersøgt de andre jeg skriver om:-)

Mine børn har som regel 4 halve med gerne pyntet med grønt. 1 ostehaps, 1 gulerod og et stykke agurk. Det er standard madkassen, som vi har testet med. Hvis du i øvrigt mangler inspiration til madpakken, så kig på det indlæg her – Til kamp mod den kedelige madpakke Engang imellem prøver jeg at lave noget lidt spændende;-)

Madkasserne er testet både af mine børn og af os voksne. Vi har uddelt stjerne * fra 0-6 stk.

Lunch Cube Maxi

Sistema Madkasse – Lunch Cube Maxi 2l  40 kr.
Denne madkasse er rigtig god. Der er plads til madderne og til alt det andet. Og det uden at det bliver rystet sammen. System som jeg kan lide det;-) Børnene kan åbne den og synes også at den er god. Det eneste lille problem er at den er svær at sætte i opvaskeren pga. mellemlåget, men det går når man lige lære at sætte den;-)
Denne udgave får hele ***** stjerner.

Madkasse slimline-quaddie-2Sistema Slimline Quaddie madkasse Pris 89,00 kr.
Super lækker madkasse. Nem at åbne for de små og det er sjovt med de mange rum. Den er dog alt for stor til en normal madpakke. Faktisk er den perfekt til mig selv, når jeg har salat og diverse tilbehør med. Men stadigvæk en stor udgave. Drikkedunken er meget lille, men hvis det ikke er til vand (som vi alle drikker store mængder af), så er den fin.

Den får **** stjerner.

Madkasse 3 delt
Sistema 3 delt 89,00 kr.
Rigtig god madkasse. Ser stor ud og fylder godt i køleskabet. Men den passer faktisk rigtig fint i størrelsen. Især hvis man også putter den lille bøtte med. Den er god til fisk, nødder osv. Drikkedunken er god i størrelsen. Ikke så stor, men passer fint til børn. Den har et smart skuelåg, som børnene lige skal have vist. Min datter på 5 år er meget glad for denne kasse. Kassen er nem at åbne.

Den får ***** stjerne af os.

 

Madkasse Lunch plus

Sistema Lunch Plus 35 kr.

God størrelse kasse. Der er nem at åbne. Der er kun et rum, men det afhænger af hvad man har med, om den passer. Til vores standard madpakke er den lidt stor og maden bliver rystet sammen. Men til min egen med f.eks salat og kylling er den rigtig god. Det er ikke altid at det behøver at være så detaljeret. Den er også billig – og det kan vi lide.

Den får ***** stjerner.

madkasse køletaske

Sistema køletaske 60 kr.

Alternativ madkasse. Det er en mini køletaske. Ungerne er vilde med den, da det er sjovt med en taske. Men jeg synes ikke om den. Hovedsagelig fordi den ikke kan komme i opvaskeren. Maden bliver også mast meget nemt. Men jeg synes den er genial til sovturen. Man kan sætte en madkasse ind i kassen. Disse tre passer fint i tasken. Sistema Madkasse – Lunch Cube Maxi 2l, Sistema Lunch Plus, Sistema cube maxi. Så skal man på sommer tur er den god.

Den får *** stjerner af os.

 

madkasse cube maxi

Sistema cube maxi 69,95 kr.
Denne er lige som Sistema Madkasse – Lunch Cube Maxi 2l bare lidt større. Den er for stor til vores standard madpakke og kan indeholde rigtig meget mad. Men det kan ikke udelukkes at den kommer i brug en dag hvor vi måske skal på tur og der skal være mad til flere i den:-)
Den får *** af os.

Madkasse laptop

Laptop lunchbox 2.0 fra Bento-ware 249 kr
Denne er et hit hos børnene. Der er faktisk kamp om den hver morgen. Den er sjov med de små æsker og kræver at man er lidt opfindsom for at fylde dem;-) Men en god madkasse til børn der godt kan lide deres mad opdelt og i system. Den er dog lidt besværlig i opvaskeren, hvor den fylder meget.
Den får **** stjerner af os.

 

madkasse rosti

 Rosti madkasse  29,95 kr.
Total klassisk madkasse med den super smarte funktion at man bare kan vende låget og så er der plads til flere madder. Genial til vores standard madpakke. Nem at åbne. og super i opvaskeren. Min absolutte favorit før jeg fandt Sistema Madkasse – Lunch Cube Maxi 2l .
Den får ***** stjerner af os.

madkasse metal
Metal madkasse 49 kr.

Ok, denne madkasse er en ungerne har i 100000000000000 udgaver og bare elsker. Men jeg nægter at bruge dem til mad. De kan kan ikke gå i opvaskeren og er alt for store til vores standard madpakke. Måske er det bare mig, for de er meget populærer.

Den får ** stjerner af os.

Madkasse lego
Lego madkasse 79 kr.

Sorry, men denne madkasse er bare ikke værd at købe. Den har en total underlig for. Da der ikke kan ligge rugbrødsmadder i den??? Det kan man så undre sig over. Den endte i skraldespanden.
Den får 0  stjerner herfra.

madkasse Frozzypack

Frozzypack 169 kr.

Smart madkasse med fryseelement i låget. Hvilket er smart, hvis man ikke kan få madkassen i køleskabet. Det er ofte et problem jeg møder på kurser osv. Lidt lille men det kan lade sig gøre at bruge den. Den er dog tung pga. fryseelementet.
Den får *** stjerner herfra.

Madkasse toy story

Madkasse Toy story 99,95 kr.
God madkasse der er nem at åbne og passer godt i størrelsen. Den kan gå i opvaskemaskinen. Tryk bliver rimelig hurtigt slidt og grimt. Drikkedunken bliver hurtig utæt.
Den får *** stjerner af os.

Madkasse prinsesserDisney prinsesse madkasse 59,95 kr.
Denne madkasse har vi haft i utallige udgaver. Børnene elsker dem fordi de fås med tryk på af alle deres helte og heltinder;-) Men jeg er ikke glad for dem. Låsen går i stykker nemt, den kan ikke komme i opvaskemaskinen, da plastikken så bliver skæv og låget ikke kan lukke. Trykket bliver hurtig slidt. Og så er de dyre. Men fordi at børnene elsker dem får de

** stjerner.

Frøken Spinat´s favorit kasse Laptop lunchbox 2.0 fra Bento-ware
Mini Spinat´s favorit kasse Madkasse Toy story (nok mest pga. trykket)Fru Spinat´s favorit kasse Sistema Madkasse – Lunch Cube Maxi 2l
Hr. Spinat´s favorit kasse Sistema Slimline Quaddie madkasse

Ja, det var så vores familie anmeldelse af madkasser. Hvilken er din favorit?

(Visited 635 times, 1 visits today)

1 thought on “Madkasser i stor stil.

  1. Jeres børn spiser ikke så meget så 🙂 Vores problem er det modsatte: At jeg gerne vil have dem større 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *