Lækre frikadeller med et påske twist;) De er nemlig lavet med hakket kylling og lækre majs. De smager yderst godt og kan sagtens sættes på påskebordet eller bruges som hverdagsmad. Jeg tilsætter fløde da hakket kylling nogle gange godt kan blive lidt tørt og smagløst. Så derfor skal det have smag og fedt 😉
Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.
Påskefrikadeller
Opskrift af fruspinat.dk
1 kg. hakket kyllingekød
2 løg
1 lille dåse majs
2 æg
1/2 dl. piskefløde
4 spsk. mel
salt og peber
olie til stegning
Rør kødet godt med salt. Tilsæt fint hakket løg, peber, æg, mel og fløde. Rør det godt sammen. Hak majsene groft og tilsæt i farsen. Rør farsen godt sammen. Sæt farsen på køl i et par timer. Tag farsen ud og steg frikadeller på en pande ved mellem varme. De brænder lidt hurtiger end hvis det er svinekød, så steg ved lidt lavere temperatur end du normalt ville gøre.
FruSpinat.dk