Majskager

Pincanha med majskager, peberfrugtdip og grillet grønt - Kopi - KopiSå blev det hverdag igen. Næsten. Ungerne og jeg kan stadigvæk slappe lidt mere af om morgenen, da skolen ikke er begyndt endnu. Men manden er startet på arbejde og børnene skal i SFO og børnehave. Jeg glæder mig til at få huset lidt for mig selv igen 😉 Næsten strengt at sige, men det bliver nu meget rart 😉

Det har været en mærkelig sommerferie i år. Mest pga. vejret. Der har bare ikke været den der sommerferie stemning, men tror nu alligevel at jeg vil lave et lille indlæg med alle de dejlige ting vi har lavet, for heldigvis er det at være sammen det vigtigste. Og der har været rigtig mange hyggestunder. Men det vender jeg tilbage med.

Her mandag morgen får I opskriften på disse lækre Majskager. De smager rigtig godt og er lidt anderledens tilbehør til grillmaden. De er nemme at lave og smager skønt 😉 De bliver sprøde og saftige.

Majskager 1Majskagerne lige lagt på grillen. Jeg har brugt en pande med sliplet belægning. Men du kan også bruge en støbejernspande.

Majskager 2 - KopiLækre sprøde majskager, varme, sprøde og lige til at sætte tænderne i 😉

Pincanha med majskager, peberfrugtdip og grillet grønt - Kopi

Her serveret med Pincanha

(Visited 53 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *