Massere af juleopskrifter

Kære dejlige læsere.

Nu er vi i december måned og det er en madbloggers bedste måned. Jeg plejer at elske december og knokler som regel meget, for at finde på lækre juleopskrifter til jer. Sådan har det været i rigtig mange år. Men i år, har jeg ikke overskud til det. Så I må gøre brug af alle de skønne juleopskrifter, som jeg har kreeret igennem årene 🙂 Der er også opskrifter på stort set alt. Der er mange opskrifter uden sukker og mel, men også mange klassiske opskrifter.

Du finder hele julekategorien her – Julegodter og julemad.

 

Her er nogle af de mest populære opskrifter.

Æbleringe er et kæmpe hit og virkelig værd at lave. De smager så godt. Her i en udgave med sukker og mel, men du finder dem også lige her i en udgave uden sukker og mel – sukkerfrie æbleringe.

Vi skal jo så også have de gamle lækre æbleskiver med (altså dem med æbler). Det er en gammel familie opskrift og skal laves herhjemme hvert år 🙂 Og hvert år sendes der kærlige tanker til min farmor. Disse æbleskiver findes i den helt klassiske udgave her – Fru Købmand Jensens æbleskiver og selvfølgelig i en udgave uden sukker og mel – Æbleskiver uden mel og sukker.

Jeg elsker Vaniljekranse og må bare lave sådanne en portion hvert år. Intet andet slå det. Jeg håber at få overskud til det i år også, for en god vaniljekrans er virkelig noget jeg nyder

Denne småkage ser ikke ud af meget, men det er de bedste kager. Opskriften kommer fra min farmor og de smager så godt. Bare helt sprødt, blødt, smelte på tungen, smør og barndom 😉 Heldigvis er de også super nemme at lave, så de skal helt sikkert bages i år også. Jeg kan slet ikke undvære dem. De skønne Håkonskager kan virkelig anbefales. Du finder opskriften lige er – Farmors Håkonskager.

Julesmåkager uden sukker – der kan udstikkes? Den er god nok. Opskriften finder du lige her – Julesmåkager. Kagerne bliver sprøde og smager rigtig skønt

Andesteg er nok det danskerne spiser mest juleaften og det gør vi som regel også herhjemme. Dette er en herlig krydret udgave, der er så lækker mør og sagtig at engle synger.


De fleste af os spiser nok flæskesteg her i julen. Vi gør 😉 Nogle gange får vi det også selve juleaften. Det afhænger af hvem der komme og hvad jeg føler for 🙂

Hvis du ikke har prøvet at lave Rødkål selv, så kan det virkelig anbefales. Det smager så meget bedre end det man køber på glas. Du finder opskriften på både en udgave med og uden sukker lige her – Krydret rødkål.

Brændte mandler er et must her i julen 🙂 Her er opskriften på en super nem udgave. Der kun tager 2-4 minutter at lave.

 

 

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *