Meatballs a la greek

En super skøn hverdagsret, som bare skal nyde i haven. Det er på ingen måde ægte græske kødboller, men med smage, der minder mig om Grækenland. Retten er nem og simpel at lave. Den skal lige forberedes og så passer den sig selv. Samlet arbejdstider er ca. 15-20 minutter 🙂

Og her i huset elsker vi nem mad 🙂 Det er så skønt når maden passer sig selv og vi kan lave andre ting, mens maden laver sig selv 🙂 Her fik vi Laura´s lækre salat til og sikken en skøn middag. Nå jo, rørte også lige en myntedip. Det er creme fraiche, med mynte, dild og lidt hvidløg. Det kan anbefales 🙂 Hvis vi ikke fik salat til med fetaost, så havde jeg nok kommet fetaosten i dellerne 😉

Og salaten hedder Laura´s lækre salat, fordi min datter Laura på 11 år, har lavet den 😉 Vi ser ofte madprogrammer sammen og for ikke så længe  siden, så vi Anne Hjernøe, der var i Tyrkiet. Her lavede hun en lækker tomatsalat, som inspirerede min datter så meget, at hun straks måtte forsøge at lave den 🙂 Vi havde dog ikke helt de samme ting, men det gjorde intet, for salat blev super lækker. Dejligt at have, så stor en pige, som gerne vil i køkkenet og lave mad 🙂

Opskriften på ægte Keftedes med den fantastiske tomatsauce, finder du lige her – Keftedes. De kræver noget mere arbejde, men er også super skønne 🙂

Denne ret er tilberedt på grillen. Men du kan sagtens lave den i ovnen også. Bare brug samme temperatur og tid, som i opskriften. Tipo 00 er en ekstra fin hvedemel, der gør dejen mere luftig har du ikke den, så erstat bare med almindeligt hvedemel.

 

Husk at følge FruSpinat.dk på Instagram.

 

 

Efter en tur på grillen ser det sådanne her ud

Det skal lige pyntes med lidt grønt

Vi fik Laura´s lækre salat til og en dip. Skønt måltid.

 

 

 

(Visited 191 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *