Medisterslange med flødekartofler

Her den anden dag fik vi Slange til aftensmad – altså medisterslange. Børnene var hurtige til at døbe retten;) For det gør det lidt sjovere at spise 🙂 Vi havde lagt det på en bund af flødekartofler og så fik det en tur på grillen (kunne også have været ovnen). Lækker og nem hverdags mad. Vi fik en dejlig skål frisk salat til, da det jo ikke lige er den mest lette ret 😉

Jeg havde nok ikke forestillet mig at det skulle på bloggen, da det ikke er smukke billeder, men det smagte  så dejligt, at jeg må give den videre. Ikke at jeg har opfundet denne ret, men mange kender den ikke 🙂 Så til trods for at den er ufotogen, så kommer den altså med alligevel;)  Og netop det at, det passer sig selv, gør at det passer perfekt i vores hverdag. Jeg laver det inden børnene kommer hjem og har tid på den måde tid til at hygge ekstra om børnene 🙂 Skønt.

Må ellers indrømme at det ikke lige er mad jeg tænker mest på i dag. Har giga kvalme oven på kemobehandlingen i går og ønsker bare at springe den næste uge over, så kemoeffekterne er overstået. Håber så meget at det er sidste gang jeg skal igennem det møg 😉

Nå, heldigvis er vejret lækkert, solen skinner, fuglene pipper og himlen er blå – Man kan jo næppe forlange mere 😉

(Visited 916 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *