Mexicansk LCHF suppe

I dag har jeg brug for styrke og varme. Jeg fryser så meget. Og så er det jo passende med denne super skønne suppe. Det er en virkelig lækker og smagfuld suppe. Fyldt med grøntsager, bacon og andre lækkerier. Du kan lave den så stærk, som du kan lide det og nyde den helt varm og lækker.

Suppen er en LCHF udgave og det vil sige at der er rimelig meget fedt i den, men få kulhydrater. Du kan finde en version i en lidt mere kalorielet udgave her, hvis du er til det. Men jeg må indrømme at det her er den ægte og virkelig lækre udgave 😉 Hvis du ikke spiser LCHF, så kan du jo få lækkert flutes til.

Da jeg stod op for et par timer siden, var det bare koldt, koldt, koldt og jeg har ikke fået varmen endnu. Måske skulle jeg lave denne suppe til frokost, så jeg er sikker på at få varmen 😉

Der kommer nok en opdatering i min dagbog senere på dagen.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *