Meyers varme hveder og 3 af mine hvede opskrifter.

Hveder fra Meyer 2

Hveder fra Meyer

Uhmmm, lækre hveder uden tanke om sundhed på nogen måde;) Fyldt med fedt og hvidt mel. Bedre bliver det ikke 🙂 Familien og jeg (ups) nød dem virkelig og der er stadigvæk flere tilbage, da det er en kæmpe portion.

Jeg valgt at lave dem fra Meyers bageri. Jeg er ikke god til at finde på opskrifter med ingredienser, som jeg bruger så sjældent. Og hvorfor bruge tid på at opfinde noget som allerede er opfundet? Det eneste jeg tillod mig at lave om var kardemommen. Jeg bruge 2 tsk. færdigkøbt stødt kardemomme.

I tilfælde af at du ønsker en anden form for hveder så kig under Meyers opskrift. Her finder du hele tre andre gode opskrifter. Både LCHF og grove udgaver:-)

Hveder a la PCO

(Visited 750 times, 1 visits today)

1 thought on “Meyers varme hveder og 3 af mine hvede opskrifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *