Middelhavsfad med oksekød

Selvom navnet kan snyde, så er der ikke havting i denne ret 😉 Men grøntsager som man så ofte får, i landene omkring middelhavet 😉 Squash, aubergine, tomater osv. Oksekødet er også krydret med smagene fra middelhavslandene.  Retten er super nem at lave, da den stort set passer sig selv. Den er fuld af smag og er bare lækker hele vejen igennem. Ikke mindst er den flot at sætte på bordet. Det er fantastisk farver.

Vi fik dejlige ris til, men snakkede om at pasta også sagtens kunne bruges 🙂 Hvis man vil, kunne man også komme meget tyndt skåret kartofler i. Kødet smagte simpelthen så godt. Vi kom til at spise hele portionen – 2 voksne og 2 børn. Det er hverdagsmad når det er bedst 😉 Og mad skal smage godt hver dag. Selvom det “bare” er hakket oksekød 🙂

Det tager lidt tid at lave denne ret, men det meste af tiden passer retten sig selv i ovnen (eller grillen). Så har man frie hænder til at lave noget andet sjovt 😉

Husk du kan finde os på Facebook og få at vide hver gang vi poster nye lækre opskrifter. Du finder os lige her
Fru Spinat Facebook.

 

Lige før fadet kommer på grillen. Det ser super flot ud i farverne

Så er det færdigt. Lækkert og stadigvæk flot i farverne.

Det smager lige så godt som det ser ud.

 

 

(Visited 401 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *