Mini Meatza


Hiver en ældre klassiker frem igen. Opskriften er fra min E-kogebog Low carb frokost, som jeg udgave for en del år siden. Jeg kom til at tænke på de små lækkerier her, som hedder Meatza. Hvis du ikke kender dem, så er det små pizzaér der er lavet af en bund af hakket kød og toppet med tomatsauce, fyld og revet ost. Genialt hvis man gerne vil undgå bunden af brød. Og så smager de  jo godt.

Det er faktisk længe siden jeg har lavet dem, men i weekenden kom de på bordet igen og sikke en succes. Børnene var vilde med dem. Man kan også lave det som en stor pizza, men vi synes de små er mere sjove. Og så kan de jo bruges i madpakken 😉

Vi fik lækre sprøde bønnefritter til. De er altid gode.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

(Visited 264 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *