Mini pandekager med syltet laks


Min absolut favorit forret er denne syltet laks. Det er så fuldendt en ret og jeg har gennem årene lavet den utallige gange. Den er virkelig god. Det er lidt forskelligt om jeg laver pandekagerne, så derfor er der lidt forskellige billeder med opskriften her 🙂

Jeg plejer faktisk at lave denne forret hver nytårsaften. Og tænker altid hvorfor jeg dog ikke laver den mere ofte 😉 Den vinder altid hos gæsterne og virker som en rigtig professionel ret 😉 Hele retten kan laves på forhånd, så man bare skal portionsanrette på selve dagen.

Dette er også en anden måde at anrette på. Der er lækkert ristet brød til.

Og så lige et gammel billede hvor pandekagerne er med 😉 De er bestemt værd at lave, for de smager fantastisk.
(Visited 349 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Mini pandekager med syltet laks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *