Mini tortillas og min mening om Pink lørdag

En rigtig hyggemiddag – nok især for os voksne 😉 Det er så hyggeligt at sidde med de små mini tortillas og så med godt tilbehør. Og så er det virkelig nemt mad 😉 Jeg lavede noget hakket kød til børnene, da de heller vil have det 😉

Man kan jo komme hvad som helst på sådanne en anretning, men jeg har skrevet hvad jeg har kommet i min. En stor klat guacamole kunne bestemt også være en mulighed 😉 Prøv at se  hvad du har i køleskabet, måske noget kan bruges 🙂

Vi havde en super hyggelig aften ud af det. Et par gode glas øl, sidde længe over maden og grine over sammensætningerne, der blev lavet (især hos børnene), var bare et hit og vi nød det alle 4.

Pink lørdag
Ja, jeg må altså sige lidt her. Jeg er om nogen evig taknemlig for hver en krone der bliver samlet ind til Kræft. Til at vi kan få udryddet denne møg sygdom og hjælpe alle der bliver ramt. Så tak til jer der gjorde og gør en indsats.

Når det så er sagt må jeg øffe lidt over, at det altid er brystkræft der er fokus på. Jeg bliver nok lidt upopulær nu, men jeg synes faktisk at det er et budskab der er vigtigt.  Jeg ved at det handler om kroner og øre. Bryster sælger bedre end tarme eller æggestokke. Men realiteten er, at rigtig mange danskere rammes af andre typer, (nok mere alvorlige kræfttyper). Vi føler os oversete i Kræftens bekæmpelse og hele nationens velvilje. Der bliver altid kun hevet de positive, lyserøde historier frem om brystkræft.

Et normalt brystkræftforløb varer fra 1/2-1 år at komme igennem. Det er det jeg ser. Der er selvfølgelig mange tanker, følelser og ikke mindst bivirkninger i sådanne et forløb. Og dem skal vi bestemt ikke underkende. Men der sidder en kæmpe stor gruppe patienter, med andre kræfttyper, som kæmper langt hårdere og i årevis. Og historier om os der er uheldbredelige – de er bestemt ikke fremme i pressen. Det er tabu, og folk bakker langt væk. Men vores kræftområder kunne også bruge penge til forskning, og vi har også brug for at fortælle vores historier. Jeg vil også  have smarte apps til Facebook, armbånd i butikkerne, kager hos bageren osv. Ok, det er nok en drøm, men jeg håber med mit lille opråb her, at gøre opmærksom på, at vi er mange der føler os oversete 😉

Så tænk også på os – bare engang imellem 😉

Det var så om noget helt andet end mad 😉 Det er ikke så tit jeg udtaler mig om sådanne ting, men engang imellem må jeg 😉 For at vende tilbage til maden, så husk

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 


Dejlig anretning med frit valg til at sammensætte lige det du kan lide.

Bøffen er perfekt og lækker i en ostefyldt tortilla

 

 

 

 

 

 

(Visited 164 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Mini tortillas og min mening om Pink lørdag

  1. Kogt sagt. Der er så mange kræftformer, men også andre sygdomme, som ikke er så “sexede”, som bliver glemt/overset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *