Mini Bacontoast

De her små toast vil du aldrig glemme. når du har smagt dem 😉 De her helt igennem fantastiske og må opleves. De hører ikke til i det sunde køkken, det kan vi godt blive enige om, men det går jo nok engang imellem 😉 Her hos os nyder vi dem engang imellem og elsker dem 😉

Man kan lave en sundere udgave, som faktisk også er helt ok. Det gør man ved at erstatte toastbrødet med en grovere udgave 😉 Det giver flere fibre og gør dem lidt bedre. Men hvis man er som jeg – så skal der være plads til det hele engang imellem 🙂 Og som skrevet så er de virkelig fantastisk. Du må prøve dem.

De små toast er super gode på et brunchbord. Der gør de sig flot og ser farverige ud. Du kan også bruge dem på frokostbordet. Du kan komme BBQ saucen på fra starten af eller vente lidt, som jeg gør. De bliver meget mørke hvis de får sauce på fra starten af ? Grilltiden afhænger af hvor store stykker toast du laver og hvor sprød du ønsker din bacon. Hvis du giver de små toast lang tid, skal du være opmærksom på at osten nærmest forsvinder. Den bliver suget ind i brødet og løber også lidt ud. Det er uden tvivl en ret der sviner din grill til, men det er arbejdet værd ?

 

Minitoast

Viklet med bacon

Klar på grillen

De grisser godt på grillen, men er så afgjort det værd. Det kan ikke undgås at osten løber lidt ud.

Mums, de ser lækre ud

Og jeg kan forsikre jer om at de smager så englene synger. En rigtig lækkerbisken.

 

.

(Visited 1.639 times, 1 visits today)

1 thought on “Mini Bacontoast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *