Mørbradbøffer med bløde løg, flødesauce og hasselback kartofler

Lækre møre saftige mørbradbøffer. Selvfølgelig med bløde løg og brun sauce. En fantastisk måltid, som her er udført på den helt gammeldags måde, så selv mormor ville have været stolt 🙂 Og jeg laver dem som min mormor. De bliver vendt i mel og stegt i smør, for sådan gjorde mormor altså 😉

I går blev vi jo VM mestre i Håndbold (Herre – hvis du har levet under dynen i de sidste 24 timer).  En så flot og spændende kamp, som nok mange af os så. Og hvordan fejre man nu det? Jeg vidste vi vandt og tyvstartede i går 😉 Lavede noget af det mest danske jeg kender. For jeg synes det skal fejres med dansk luksus mad. Og er mørbradbøffer med bløde løg ikke bare luksus dansk mad? Jeg synes det 🙂 Så stort tillykke til drengene for det flotte VM. Vi er stolte af jer 🙂

Jeg har fundet ud af at nogle gange kan madlavning hjælpe mig, når mine kemosmerter bliver for voldsomme. Jeg ligger halvt hen over køkkenbordet, sveder, holder fast i alt, bander, råber og skal bare være mig selv. Men tankerne bliver ligesom afledt lidt og jeg kan opnå minutter, hvor smerterne ikke fylder alt. I sådanne situationer kan jeg finde på at kaste mig ud i en ret, som jeg har lavet 1000 gange før og nærmest kan lave med lukket øjne. Og det er f.eks denne omgang mørbradbøffer med bløde løg og sauce. Vi får det faktisk jævnligt, men af en eller anden grund, har jeg aldrig taget billeder af det før nu.

Og så er der jo lige de billeder. Kameraet skulle selvfølgelig drille helt vildt i går. Jeg har fået en ny blitz, og den ville slet ikke som jeg. Så desværre er billederne ikke så gode. Synes nu at I skal have dem alligevel.

Tilbage til mørbradbøfferne – så undre du dig måske over at jeg vender dem i mel, før jeg steger dem. Og det er faktisk også mærkeligt, men som skrevet, så var det noget min mormor gjorde og det gør altså bøfferne ret lækre. De bliver ikke paneret, men får lige et lille lækkert lag, der holder på saften. Jeg har gennem tiderne tilberedt svinemørbrad på 1000 måder, men det er det her jeg altid vender tilbage til 😉 Så noget må det jo kunne. Og ja, fedtfattigt er det jo så ikke og der bliver heller ikke sparet på kulhydraterne. Men engang imellem er det bare sådan 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Selv med kamera svigt, ser det nu ganske lækkert ud 😉

Du kan også gemme sådan en lækker sag her og lune den til frokost – Det er det bedste og hvorfor jeg altid laver dobbelt portion 😉 

(Visited 1.084 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *