Nina´s chicken enchiladas

En ret der smager så godt, men som er svær at tage billeder af 😉 Når denne ret kommer på bordet, så ved jeg at der bliver spist op. Børnene elsker den og det gør vi voksne også 😉 Jeg er vild med den møre saftige kylling, det smeltede ost, grøntsagerne og ja, bare smagen 😉

Jeg ved godt at det slet intet har med ægte enchiladas at gøre, men det er min udgave 😉 Pga. alt det medicin jeg tager, kan jeg ikke tåle chili og derfor heller ikke tacosauce, som man ofte ville bruge her. Jeg har også bare sammensat noget jeg synes smager godt. Der er nemlig heller ikke Baconbuko i ægte enchiladas 😉 Men altså dette er min udgave 😉

Tortillas får vi ofte. Det er super nem aftensmad og det tror jeg mange familier får. Det er hurtigt at tilberede og man kan selv komme det fyld i, man nu kan lide. Men det er lidt kedeligt mad 😉 Derfor laver jeg engang imellem disse, hvor man bare snupper en fyldt tortilla, får salat til og selvfølgelig guacamole. Nemt og måske kan man snige lidt grønt i børnene. Min søn spiser f.eks hverken bønner, eller majs, men i retten her lægger han slet ikke mærke til dem 😉

Vi spiser en hver og har derfor til to dage i denne ret. Jeg laver det som regel i to fade. Bager kun det ene og sætter det andet i køleskabet. Det bare jeg så dagen efter og har helt frisk (og meget nem) middag 😉

Hverdagsmad når det er bedst 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

 

(Visited 3.395 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *