Nina´s hveder med limecurd smør

Spiser du hveder her i disse dage, så prøv at bage dem selv. De smager så meget bedre end dem man køber. Når du selv bager dem, får en helt anden smagsoplevelse. Og det er faktisk ikke svært 😉 Her har jeg lavet en skøn limecurd smør til.

Jeg er ikke glad for de hveder man køber i supermarked eller  hos bageren. Jeg synes de er smagsløse og bare luft. Om jeg køber en krydderbolle eller en hvede kommer ud på et, der er kun formen til forskel. Derfor kan jeg bedst lide at bage selv 🙂 Og denne opskrift er en jeg har kørt med nogle år. Hvederne bliver luftige og smager fantastisk af kardemomme.

Det er en fantastisk måde at hæve boller på, mht. at sætte dem i ovnen med kogende vand. Det gør bollerne så luftige. Egentlig noget jeg burde gøre med alle boller og brød. Det må jeg huske at lege lidt mere med 🙂

Vi får dem som regel som aftensmad, her i bededags ferien. Jeg ved godt at det er i morgen torsdag man traditionelt spiser dem, men vi holder ikke så meget på selve dagen. Det bliver når det passer ind. Så får vi rugbrød, hveder, div. pølser, ost og den lækre limecurd smør. Børnene elsker det og det er altid super hyggeligt. Det er jo sådan lidt syndigt med hvide boller – og så til aftensmad 🙂 Skønt. Vi snupper dem i aften, mens de er friskbagte. Og måske få vi lige en i morgen også 😉

Denne opskrift køre i samarbejde med Grillvenner.dk.

 

Husk at følge FruSpinat.dk på Instagram.

 

Jeg bagte mine hveder på grillen, men de bages lige så fint i ovnen 😉

Det  blev til skønne dejlige hveder med en lækker limecurd creme

Så skal der spises 🙂

 

(Visited 248 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *