Ninas morgenboost

En god start på dagen det er vigtigt. I øjeblikket skal jeg have fokus på magnesium, fibre og sundt fedt. Jeg skal nemlig have mit magnesium tal op og er gået i gang med at få styr på min lever. De sidste par gange har prøverne desværre vist at kemoen har givet mig fedtlever. Og det vil jeg ikke bare accepterer 😉 Der må gøres noget.

Jeg har købt lidt forskellige kosttilskud som gerne skal hjælpe mig lidt, men jeg vil også prøve at gøre noget gennem kosten. Alt kan hjælpe i mine øjne. Men jeg magter simpelthen ikke at tygge mig igennem alle de grøntsager, så engang imellem blender jeg dem. Også for at bruge dem på andre måder. Denne her bruger jeg f.eks som morgenmad. Det er vildt skønt at drikke sin morgenmad og blive mæt. I denne potion har jeg til to dage.

Jeg blander lidt rundt i mine drinks. Altså tilsætter forskellige ting. Alt efter hvad jeg har brug for, lyst til og hvad de er i skabene 😉 Det kan f.eks. være avokado, div. olier, gulerødder, æbler, div. nødder, skyr, proteinpulver,

I vil selvfølgelig kunne læse i min dagbog om koste hjælper på min fedtlever. Jeg skal scannes igen om 3 måneder og der håber jeg på at leveren ser meget pænere ud.

 

 

(Visited 285 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *