Nina´s pebernødder – sukker og mel fri

DSC00941 - KopiUhm, så skal der hygges i weekenden. Lækre sprøde pebernødder. Børnene elsker dem og det er selvom der hverken er sukker eller mel i 🙂 Jeg elsker at forkæle mine børn, med sådanne lækkerier 🙂

Engang imellem undre jeg mig over hvor vant vi bliver til købe produkter. Mange børn tror at en pebernød skal smage som dem man køber. Mange børn aner ikke hvordan hjemmelavet remoulade, mayonnaise,  bearnaisesauce osv. smager. Jeg synes det er en mangel i opdragelsen 😉 Vi hygger os ofte med at lave hjemmelavet mayonnaise, smage den til og måske lave den til remoulade. Det er faktisk hyggeligt og jeg tror at man på den måde giver børnene bedre chance for at vælge det rigtige og gode i fremtiden. Industrifremstillet mad er bare ikke godt. Det er fyldt med farvestoffer og mærkelige E-numre, som vi ikke aner hvordan påvirker kroppen. Nå, det var da helt ved siden af emnet 😉

Vi går en rigtig hygge weekend i møde. Vi skal faktisk ingenting. Ingen gæster eller arrangementer og det er bare skønt engang imellem.  Vi overvejer at besøge byens skøjtebane eller et af de lokale julemarkeder, men det bliver vist også ved det 🙂

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *