Nøddeoksemørbrad med kartoffelkrøller og persilleolie

noeddeoksemoerbrad-3-kopi-miniDecember er jo andet end jul 😉 Jeg elsker julen, men når det gælder maden, så er jeg mere til nytårsmenuen. Jeg elsker ganske enkelt at kræse for mine gæster, med lækkert kød og massere af lækkerier 🙂

Dette kunne være en af retterne til nytårsaften (afslører intet endnu). Det er et helt fantastisk stykke oksemørbrad, der er tilberedt til perfektion (hvis jeg selv må sige det) og med en lækker crust af krydderier og nødder. Virkelig en god kombination. Netop nytårsaften er kvaliteten i højsædet her i huset. Vi forlader det gamle år med manér 😉 Derfor er kødet også af bedste kvalitet og købt hos Jellinge natur kød hvor jeg bare er sikker på at kvaliteten og smagen er i orden.

Det er noget af det bedste kød, vi længe har fået. Guf, det var godt. Det bløde, møre, smagfulde kød, de sprøde kartofler og så den lækre olie. Alt var bare godt 🙂

 

noeddeoksemoerbrad-1-kopi-miniEfter hviletid kan man skære en flot skive kød.

noeddeoksemoerbrad-2-kopi-miniSaftigt og lækkert kød

noeddeoksemoerbrad-3-kopi-miniAnrettet og lige til at spise 😉

 

(Visited 78 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *