Øl braseret Short Ribs med grillet grøntsager

Shortribs 3

Pinsen er desværre overstået. Dejligt med en ekstra fridag, som bare går alt for hurtigt. Vi har arbejdet lidt mere i haven og kan snart se en ende på anlægning af alt det nye. Så nu er vi altså klar til sommeren (i tilfælde af at nogen deroppe fra læser med). Vi er klar til lange hyggelige grillaftener, rødvin og hygge i haven 🙂

Her i søndags grillede vi disse lækre Short Ribs. De var helt fantastiske. Jeg overraskes stadigvæk over kvaliteten af det kød jeg køber hos Onkel Toms. Det er utrolig så stor forskel der er på det kød man køber der og det man køber i supermarkederne. Kan slet ikke forstå at vi finder os i den kvalitet (manglende), som vi køber i supermarkederne. Nå, det er jo et lille sidespring.

De her Short Ribs er måske ikke de smukkeste. Det indrømmer jer, men hold nu op en fest der var i min mund 😉 Der var en fantastisk smag og de var så møre. Sprut er jo altid godt i mad og her kom øllen virkelig til sin ret 😉 De ser lidt sorte ud, men det er marinaden der får farve. De var på ingen måde brændte.

Vi havde rigeligt til hele to dage i en pakke Short ribs. Der var rigtig meget kød på 🙂

 

ShortribsJeg skar hvert stykke ud i enkelte ribs

Shortribs 1Brunede dem på pandende

Shortribs 2Kogte dem i 1½ time (pas på når du tager dem op)

Shortribs 3Lækkert og mørt. Når man stikker kniven i de lækre ribs, så falder kødet helt fra hinanden. Lidt svært at se på billedet – men tro mig 😉

 

 

(Visited 186 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *