Ølbraiseret nakkefilet med rodfrugtsmos

Efteråret viser tænder i dag og jeg elsker det. Elsker når jeg ikke skal noget og bare kan sidde og kigge på regn og rusk i min have. Det åbner også op for de lidt tungere retter, for man får lyst til mere fylde og smag. Her har jeg lavet en rigtig skøn simre ret. Nemlig ølbraiseret nakkefilet, der har hygget sig i Römertofp i nogle timer 🙂 Skøn, let og smagfuld middag.

Jeg valgt at give nakkefilet så længe at kødet faldt helt fra hinanden. Det kunne ikke skæres i skiver, så jeg valgt at trække det med et par gafler, ligesom pulled pork. Og det smagte bare godt. Selvfølgelig ikke som pulled pork, da krydderierne og barken (skorpen) ikke er med. Til gengæld var der så en fantastisk sauce 😉 Vi fik rodfrugtmos, dampet rosenkål og gulerødder til. En virkelig dejlig middag, hvor der der var til hele 2 måltider mere.

Det er ikke jordens smukkeste ret, men jeg lover at den smager helt igennem dejlig 🙂

 

Måske ikke den mest yndefulde steg, da den ikke kan skæres i skiver. Den falder fuldstændig fra hinanden 🙂 Jeg lavede det derfor ligesom pulled pork og rev det med en gaffel.

Det var så ufattelig lækkert og med saucen til et perfekt måltid 🙂

 

.

(Visited 252 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *