Okseculotte med krydderurte kartofler

Langtidsstegt okseculotte med krydderurte kartofler.Et virkelig skønt måltid, når man skal forkæle eller forkæles 😉 Mørt kød, lækker sauce og skønne kartofler. Det var en rigtig lækker efterårs ret 🙂 

Jeg valgte at langtidsstege culotten. Jeg synes faktisk at det er den bedste måde at tilbede sådanne en efterhånden. Jeg er altid sikker på resultatet og det bliver mørt (selvfølgelig skal det også være godt kød). Men det er en forholdsvis sikker måde, at tilberede rødt kød på 🙂 Og så er jeg bare vild med hasselback kartofler. Jeg gav dem lidt ekstra smag med urter og hvidløg, simpelthen fordi jeg trængte til smag.

Jeg lavede en hurtig sauce til og det var super lækkert. Alt det bedste mad jeg kan få 🙂 Så en rigtig omgang selvforkælelse i et måltid. Jeg var glad 😉

 

Okseculotte

(Visited 232 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *