Oksecuvette med lækre løg

Oksecuvette med lækre løgEngang imellem skal man jo forkæle sig selv lidt 🙂 Jeg er vild med de her løg (og selvfølgelig kødet). Jeg synes godt at det kan betale sig at gøre lidt ud af tilbehøret til et stykke godt kød. Det gør jeg faktisk altid, hvis jeg bruger penge på kødet 🙂 Så finder jeg lækkert tilbehør og kræser lidt om det hele.

Når jeg kigger  på diverse madgrupper på facebook, så kan jeg godt se at jeg forkæler mig selv og min familie. Mange billeder på facebook viser nemlig – dyrt lækkert kød, med købe frost kartofler og pulver bearnaise. Og så tænker jeg HVORFOR???? Vi spiser skam også disse ting engang imellem her i huset, men så er det til hverdags mad. Jeg ville aldrig bruge 200-400 kr. på kød og så servere sådanne ting til. Nå, det er bare sådan lidt en mærkesag for mig 😉 Kvalitet skal gå igennem hele måltidet, når man laver noget godt 😉

Heldigvis er vi nogen der  holder ved og servere gode smagsoplevelser engang imellem 🙂 Så holder vi købeprodukterne langt væk fra det gode kød 😉

(Visited 75 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *