Oksemørbrad med bacon crust

Efter min meningen er oksemørbrad noget af det bedste kød man kan få.  Den lækre sprøde crust, giver noget dejligt til mørbraden og sammen med urterne og senneppen, så er det bare et lækkert måltid.

Det passer jo perfekt til en kommende dejlig weekend, som skal fyldes med nærvær, hygge og glæde 🙂 Her hos os er det også omfattet af god mad 🙂 Og det er det her bestemt. Du kan lave en dejlig sauce ud af stegeskyen, eller lave en god dip til. Vi fik de lækre Bacontønder og en god salat.

I denne weekend skal vi også fejre fødselsdag. Vi fejre at Laura bliver 11 år her d. 11 marts. Vi holder dog fødselsdagen i denne weekend, da jeg skal have kemobehandling igen på tirsdag og næppe er frisk på hendes fødselsdag. Så vi kommer glæderne lidt på forskud, så også jeg kan være med til at fejre vores dejlige datter 🙂 Tænk engang 11 år. Jeg kan slet ikke forstå at hun er blevet så stor.

Men jeg bliver stolt, når jeg ser på min datter. Ud over at være ganske smuk, har hun den dejligste personlighed. Hun får stadigvæk alle til at smile, når hun er i godt humør. Hun er omsorgsfuld, en god veninde, tænker på andre og hjælper gerne. Men hun kan også sige fra og passe på sig selv. Gid at jeg var så stærk da jeg var 11 år 🙂 Hun er så dejlig og jeg er så heldig at være hendes mor 🙂

God weekend alle sammen 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

Lækker oksemørbrad der liiiiiiiiige skal ligge og hvile lidt

Lige klar til at spise. Med sprød bacon og lækre urter.

(Visited 603 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *