Oksemørbrad med fuglereder

I dag er det Nina´s fødselsdag Hurra, hurra, hurra 🙂 Jeg blev vækket i morges af min søde familie, der var gaver og lækkert morgenbord, så hvad kan man mere drømme om 🙂 At det så er snevejr og koldt er jo en helt anden sag 😉 Her på min fødselsdag skal I selvfølgelig have en af mine bedste opskrifter. Det er på Oksemørbrad. Det bedste kød jeg kan få (og ribeye).

Det her er en helt perfekt middag til mig. Jeg er vild med det hele og især kødet. Det er jo selvfølgelig mørt, men har også masser af smag og er bare lækkert hele vejen igennem. Så er jeg også meget glad for svampesauce. Især med en lille skvat portvin i 😉 Og disse kartofler her er en helt speciel oplevelse. De sprøde bunde der møder det bløde kartoffelmos, gør at det det bliver interessant at spise og så smager det godt 🙂 Jeg har tilberedt det på grillen, men du kan sagtens bruge ovnen 🙂

Dagen i dag bliver stille og rolig. Vi skal bare være os 4, men i morgen kommer der fødselsdagsgæster og det glæder jeg mig ufatteligt til.

 

De forbagte kartoffelreder, fyldes med kartoffelmos.

Grillet og klar til at skæres ud

Perfekt grillet, som jeg kan lide det

Så flot, med alt det lækre tilbehør

Sådan ente anretningen med at blive. Super lækker hele vejen igennem 🙂

 

.

(Visited 4.770 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *