Okseruller og god ferie :)

Det her er en af de gode opskrifter 😉 En af dem jeg laver gang på gang og nu skal den endelig også ud til jer 🙂 Kønne er de ikke, men de smager fantastisk og er gode til aftensmad, frokost og madkassen. 

Dejen er sprød på de stegte sider og dejlig blød, hvor den ikke er stegt. Fyldet smager skønt og kan varieres i det uendelige. At rullerne er stegt og ikke bagt, giver en fantastisk smag og ikke mindst en rigtig lækker konsistens på dejen. Det er virkelig børnevenlige, da man kan rende rundt i haven og spise dem (så er der fred ved bordet til mor og far). Men de er også gode til os voksne. Vi fik en skøn salat til og havde et rigtig dejligt måltid ud af det 🙂

De kan også fryses og varme på grillen, så bliver de sprøde igen og smager helt nybagte 🙂

Ferie
Dette indlæg bliver mit sidste for et stykke tid 🙂 Jeg har valgt at holde ferie. Ikke at der sker så meget her på bloggen i denne tid, men den er i mine tanker konstant og giver sådan en lille smule stress 😉 Så derfor vil jeg nu holde ferie 🙂 Tænker jeg tager hele juli måned, hvor børnene også er hjemme. Så giver det lidt ekstra tid til at hygge og bare være sammen.

Men selvfølgelig er bloggen altid åben 🙂 Der er massere af lækre opskrifter som du kan kigge på og blive inspireret. Så kig dig endelig lidt omkring 🙂 God ferie til dig og dine kære…………………..

 

God ferie til jer alle 🙂

 

Dejen rulles ud

En tur på grillen

De dufter så skønt

Mums – og smager endnu bedre 🙂

Måske ikke så smukke, men de smager fantastisk.

(Visited 1.342 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *