Okseskank i fad med rodfrugtsmos

En kold dag kræver en rigtig simreret. Og det er weekend, så vi må godt 😉 En rigtig lækker omgang Okseskank i fad med en dejlig rodfrugtsmos. Sådan en af de retter der  har stået og duftet hele dagen og man bare har rigtig lyst til, når den endelig er færdig.  En fantastisk ret, der bare passer sig selv og dufter fantastisk 🙂 

Jeg har lavet denne ret på grillen, men den kan sagtens laves i ovnen. Det er noget af det bedste mad jeg har fået i lang tid. Jeg er så vild med sådanne retter. De giver så meget energi, når det er koldt 🙂 Kan godt forstå at man i gamle dag ofte fik stuvninger osv. om vinteren. Jeg skal nok til at eksperimentere lidt mere med sådanne lækre ting. Synes ofte at når jeg endelig har kød til gryderetter, så hænger jeg fast i Stifado og bankekød. To skønne retter, men der er nok andre retter der kunne være spændende at udforske. Jeg må have fundet min Römertopf (stegeso) frem 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Flot kød

så er det færdigt

Fantastisk farver

Og endnu mere fantastisk smag

(Visited 253 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *