Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til mig:-) Jeg kan kontaktes på nrebdahl2@gmail.com

Nina Ebdahl
Anders Larsensvej 158
4300 Holbæk

(Visited 846 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Kontakt

 1. Hej Nina,
  Jeg skriver til dig da jeg er en ung kvinde på 22 år som har pcos. for nogle år siden så var der en del fokus på pcos og blogs og bøger begyndte at blomstre om pcos.
  Jeg syntes at din gamle blog pcoliv var fantastisk og jeg har tænkte i langtid at det er super ærgerligt bloggen stoppede pludseligt.

  Jeg har derfor tænkt at jeg ville tage chancen og spørge dig om hvad du ville tænke om at overgive bloggen til mig? jeg har en masse spændende opskrifter og andre ting jeg mener kan inspirere mange og motivationen for det.

  Lad mig høre fra dig 🙂

  Mvh Camilla

  1. Hej Camilla

   Mange tak for din søde henvendelse. Det er rigtigt at jeg har stoppet med PCOliv efter rigtig mange år. Årsagen er jo at jeg har uheldbredelig kræft og kæmper en del med det. Jeg har overgivet bloggen til Mai-Britt Andreasen, som har mange planer med bloggen. Jeg håber rigtig meget at hun kommer i gang med arbejdet snart. Du kan evt. skrive til hende, måske vil hun være glad for lidt hjælp. Sammen kunne I måske finde ud af noget. Ellers må du igang med at bygge din egen blog op 🙂

   Jeg er ked af at jeg ikke kan hjælpe dig, men som skrevet er bloggen givet videre 🙂 Held og lykke med det hele 🙂

   De bedste hilsner
   Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *