En dejlig omelet er altid godt. Jeg får det ofte til frokost, da det er så nemt. Det er fyldt med protein og ikke særlig mange kulhydrater (hvilket passer fint til min krop:) Fyldet er bare hvad der nu lige er i køleskabet. Som ofte hamburgerryg, men i dag var jeg heldig, for der var en rest varmrøget laks 😉
Det er ikke den store videnskab, men I får nu opskriften alligevel. Mest fordi det bare smager godt 😉
Omelet med ost,
varmrøget laks og champignons
2 æg
1 spsk piskefløde
50 g. varmrøget laks
30 g. revet emmentaler (eller anden ost)
20 g. stegte champignons
salt og peber
Pisk æg, piskefløde, salt og peber sammen. Hæld det på en varm pande med lidt fedtstof (gerne smør). Steg ved svag varme, så omeletten ikke bliver for brun. Når omeletten har sat sig lidt kommes osten på. Steg omeletten færdig og kom den på en tallerken. Kom den røget laks og champignons på 🙂
FruSpinat.dk