Omelet med skinke og champignons – Høj protein

Omelet kan være en rigtig dejlig ting at spise. Jeg får det faktisk ofte til frokost. Det er nemt, billigt, en god måde at få brugt rester på og man kan lave den ligesom man selv kan lide det. Der er også meget protein i 🙂 Så en omelet mætter godt.

Faktisk kan mine børn også rigtig godt lide Omelet. Men vi får det ikke så ofte til aftensmad, da jeg synes det er lidt problematisk at lave 4 stk. omeletter på en gang 😉  Jeg er vild med svampe i mine omeletter. Det kommer altid i. Men også røget laks, kylling, hamburgerryg og røget makrel er gode bud på lækkert fyld. Og gerne ost. Mums 😉

Hvordan mon din omelet skal være?

 

 

 

(Visited 255 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *