På Kragerup Gods med Kræftens Bekæmpelse

Sidste weekenden var vi på en meget længe ventet tur. Et weekend ophold på Kragerup Gods, sammen med andre familier, hvor mor eller far også har kræft. Det var noget af en oplevelse. På både godt og ondt. Hård pga. min tilstand lige pt. men også meget givende.

Selve opholdet
For ca. 3 måneder siden blev jeg kontaktet af Kræftens Bekæmpelse (resten af indlægget forkortet til KB). Om jeg og familien kunne tænke os et weekend ophold på Kragerup Gods, sammen med andre familier i samme situation. Selvfølgelig kunne vi det 🙂 Det kan man jo ikke sige nej til. Weekenden havde det formål, at give os et pusterum som familie. Et pusterum, hvor vi blev forkælet og kom væk fra hverdagen.

Da vi sagde ja til weekenden, havde jeg det meget bedre. Og jeg var sikker på at jeg sagtens kunne klare sådanne en tur. Desværre fik jeg væske på lungerne lige op til, og kemoen har ikke haft en ønsket effekt. Så min sygdom kom til at fylde alt for meget på den tur. Både for mig, familien og nok også for de andre deltagere. Torsdag eftermiddag fik jeg et valg af lægerne. Jeg kunne blive på hospitalet og få det bedre. Men så ville vi  ikke komme på weekend. Eller jeg kunne vælge at tage afsted i dårlig tilstand. Lægerne ville så støtte op om mig på alle måder med diverse smertestillende og pep piller. Da børnene havde glædet sig så meget til den weekend, kunne jeg ikke skuffe dem. Der var egentlig ikke noget valg 🙂

Af respekt for de andre deltagere er billeder lidt begrænset 🙂 Der er ingen personer med og da jeg ikke rigtig kom så meget rundt, er det begrænset for, hvor mange billeder jeg har.

Møde med Kragerup Gods og indkvartering
Så fredag eftermiddag begav vi os af sted mod Kragerup Gods. Det ligger kun ca. 45 minutters kørsel fra hvor vi bor. Og hvor var der smukt. Turen dertil kender vi, da vi har boet i Dianalund i en del år. Der er så smukt, med blomstrende marker, enge, skov, dyr osv. Selve Kragerup gods er også meget smukt.

Vi fik vores værelser, der lå i fodermesterboligen. De lå ved siden af hinanden og vi kunne parkere lige ude foran. Det var jo super perferkt. Vi kunne, se selve godset når vi trådte ud af vores værelser der var kun ca. 300 m. Al spisning foregik på selve godset. De få meter der over, ville normalt ikke have nogen betydning for mig, men det havde det denne gang. Det løste Godset dog meget fint, ved at vi fik derfor lov til at køre ind på selve gårdspladsen, hvor Robert kunne sætte mig af og også hente mig der igen. Så skulle jeg slet ikke gå. Det var en super god løsning 🙂 Der var dog stadigvæk trapper op eller ned over det  hele og de kunne jo ikke lige fjernes 😉 Men med hjælp fra familien gik alt.

Vores værelser (de to åbne døre). Man kan spotte borde og bænke bag ved vores bil.
Det var så godt at de var der, så vi kunne sidde samlet.

Vores værelser.
Vores værelse var fine. Ingen stor luksus, men ok. Nu ved I jo at jeg lider af OCD og at rengøring har stor betydning for mig. Værelset var faktisk et af de mest rene jeg nogensinde har set. Så stort kompliment til Kragerup Gods for det 🙂 Vi havde fået, at vide, at vi ville få et familie værelse, med siddegruppe. Men vi fik, som de øvrige deltagere 2 almindelige dobbeltværelser. Det gav lidt fnidder, da vi kun havde pakket en kuffert 😉 Vi overlevede dog 😉 Værelserne var meget varme og fugtige. Ganske ulidelige at sove i og der var ikke rigtig mulighed for at opholde sig i rummet om dagen. Der manglede siddeplads og indeklimaet var som sagt ikke godt. Lidt ærgerligt når man er afsted som familie og gerne vil hygge sig lidt. Især om aftenen var det lidt problematisk. Vi havde  håbet at hygge med ludo og kortspil, men det kunne vi slet ikke.

Jeg havde skrevet, at jeg ikke sover om natten og nok kom til at opholde mig en del på værelset om dagen. Så et større værelse med siddeplads havde været en drøm. Det var trods alt to overnatninger. Andre hoteller plejer at være så søde til at trylle lidt, når man er handicappet og syg 😉 Jeg skriver det ikke for at klage, men mere som en hjælp, hvis man er syg og har specielle behov. Så skal man være meget klar i udmeldingerne hvad man har behov for 🙂 Nå, det skulle selvfølgelig ikke fylde alt for meget, for vi var der, især for at give børnene en helt fantastisk weekend.  Vi oplevede ellers kun imødekommenhed og velvilje, både fra Kræftens Bekæmpelse og Kragerup Gods.

Møde med venner
Sjovt nok kendte vi en af familierne der var med.  Vi havde dog aldrig mødt dem fysisk, men kun på Facebook 🙂 De har som os to skønne børn fra Etiopien, på næsten samme alder som vores. Da moren for et stykke tid siden fik kræft, kontaktede hun mig, da hun vidste jeg kæmpede. Siden har vi skrevet sammen næsten hver dag, og hun har været (og er) en kæmpe støtte for mig. Det har været så godt at skrive sammen med en der forstår.

Denne familie mødte vi så i weekenden på Kragerup, og det var bare så dejligt at se dem. Børnene fandt hurtigt sammen og det gjorde vi voksne også. Det var selvfølgelig lidt mærkeligt at mødes face to face, når man ved alt om hinanden, men også rigtig rart 🙂 Bestemt et møde jeg ikke ville undvære 🙂 Så tak til jer søde venner, for at køre den lange vej 🙂 Vi er så glade for at have mødt jer 🙂

Møde med de andre deltagere
Vi var i alt 6 familier (børnene var mellem 7-15) og 3 ansatte fra Kræftens Bekæmpelse. Det var meget passende antal, da det kan være svært at forholde sig til for mange nye – både for voksne og børn 😉 Vi mødtes kl. 15,00 i et lille hyggeligt mødelokale i forvalterboligen – nabohuset, til der hvor vores værelser var 🙂 Det var ligesom en lille villa, hvor nogle af familierne havde værelser. Der var også en lille opholdsstue og et køkken 🙂

Til at starte med var det hele lidt sådan akavet, som det altid er når man er blandt nye mennesker. I kender det sikkert fra kurser og div. ophold. Heldigvis går det jo hurtig over og man finder hurtigt sammen. Sådan var det også her. Vi startede på en rigtig god måde, og skulle lave vores eget våbenskjold. Det var bare så god en måde at starte på, så man kunne tænke lidt over i hver familie – hvem er vi? Hvad står vi for? Hvad holder os sammen? Det gav lidt at tænke over og jeg tror især at børnene havde rigtig godt af den øvelse.

Hver familie havde deres egen historie. Og våbenskjoldene var meget forskellige. Hver familie, skulle op ved tavlen (følte mig som en i 4. klasse 😉 ) og fortælle om våbenskjoldet. Det i sig selv var jo lidt af en prøvelse for vores familie. Ingen af os kan lide at snakke foran større forsamlinger og være midtpunkt. Ikke engang Laura. Men jeg tog tjansen 😉 og jeg synes at vores våbenskjold blev så fint 🙂

Vores våbenskjold 🙂 Bemærk at vi alle smiler på Nicolais tegning
og han har husket at tegne min engel med og mit korte år. Synes det er så flot.

Vores våbenskjold er flot ikk´? Vi tænkte lige over hvad vi skulle have med. Opgaven måtte kun tage 30 minutter og det er altså ikke så meget 🙂 Team Ebdahl. Nicolai tegnede os alle 4. Det gav god mening. Så tegnede vi en regnbue. Både fordi at vi er en regnbuefamilie, men også fordi vi bor i regnbuehuset, hvor der altid er fyldt med regnbuer, når vi kigger ud af vinduerne. Lykke ligger jo også for enden af regnbuen 😉 Der blev også plads til det vigtigste.  Nemlig et stort rødt hjerte. Det er selvfølgelig symbolet for kærlighed. Og kærlighed er det der holder vores familie sammen, og det der gør at jeg kæmper hver dag 🙂 Vi satte også nogle ord på.  Kærlighed, forskellighed, vilje, ærlighed, sammenhold, styrke. De taler for sig selv.

Derefter var der “fri leg” til vi skulle spise kl. 18,30. Børnene rendte rundt på hele Godset og vi voksne sad lidt rundt omkring. Vi sad i gården og hyggede i det dejlige vejr.

Aftensmad og hygge aften
Vi var sat i stævne i et kælderrum på Godset. Der hvor man også spiser morgenmad. Et super flot rum, med hvælvinger og flotte sten på væggen. Et perfekt lokale til vores selskab. Vi sad ved to langborde og der var en buffet i midten. Maden den første aften var uden tvivl lavet til børnene 🙂 Og vores børn var lykkelige. Der var pomfritter, fiskefilet, remoulade i skåle vis, kyllingespyd, salat (vandmelon og mozzarella), salat (til os voksne), kartoffelsalat, pastasalat, og lækker okseculotte (nok mest til de voksne). Alt sammen lækkert og velsmagende. Dog ikke så fint, som jeg havde forventet, men det fik jeg heldigvis dagen efter. Og Buffet var en perfekt måde at få rystet os sammen på – især børnene, som jo nærmest flød over af lykke (over al den lækre mad).

Buffeten var perfekt til børnene og de var så glade. De hyggede sig så meget, med selv at gå op og tage, hvad de ville 🙂 Og når mine børn er lykkelige – så er jeg det også 🙂 Jeg nød at have fået så store børn, som selv kunne det hele. Det gør det altså noget nemmere når man går ud. Kan stadigvæk huske dengang de skulle have hjælp til alt 🙂

Resten af aften, blev vi i lokalet i kælderen. Der var ikke rigtig plads og børnene var noget utålmodige. Der havde det været rart med et større rum og en eller anden form for underholdning til børnene. Men jeg tror at vi voksne nød det smukke lokal, hyggesnakken og bare at være der 🙂 Alle familier valgte at gå tidligt til ro den aften.

Den første nat og morgenmad
Den første nat var hård. Der var så varmt på værelset og umuligt at få luft ind. Personalet lå og kørte i små golfbiler, udenfor og det larmer helt vildt, da der er perlesten (ved jeg lyder som en gammel bedstemor her). Mange af familierne havde ikke sovet ret meget, da vi mødtes til morgenmad. Det var i øvrigt en helt fantastisk morgenbuffet. Der var alt hvad hjertet kunne begære. Lige fra skyr, frugt, bær, croissanter, brød, boller, røræg, bacon, pålæg, ost og selv noget tang (til at drikke). Alt i en super lækker kvalitet. Jeg kunne ikke helt finde ud af, om det var økologisk, men jeg tror meget af det var 🙂

Børnene havde dog noget svært ved at koncentrere sig, da de glædede sig så meget til formiddagens udfoldelser 🙂

Den smukke morgenbuffet 🙂

Go High og Go Bounce
Vi skulle nemlig ud at Go high og Go Bounce. Go High er hvor man bliver spændt fast i træerne og glider og klatre rundt højt oppe. Go Bounce er kæmpe trampoliner, der er spændt ud mellem træerne. Vi vidste at de havde det på Godset, men var ikke klar over om vi skulle det. Det fik vi først at vide, da vi fik programmet om fredagen. Og alle børnene glædede sig så meget 🙂

Vi mødtes klokken 10,00. Området ligger i lille gåafstand fra Godset. Laura og Robert gik derhen, men KB havde sørget for at jeg blev hentet i en lille golfbil. Der ville Nicolai med :). Super service. Jeg kunne så sidde lidt ude ved banerne og være lidt med på den måde. Jeg kunne også passe på alle de andres ting og se mine børn 🙂 Det fungerede perfekt.

En meget nervøs mor, men super stolt Laura, der bare kastede sig ud i det hele. Her går hun mellem 2 træer;)
Hun var virkelig god til det.

Vi havde jo børn med på 8 og 11 år. Vores pige på 11 år havde ingen problemer med at klare det hele. Hun kom en af banerne rundt (vist også flere gange). Vores søn på 8 år kunne slet ikke klare al den information til Go high. Desværre. Der var alt for mange mennesker og al for meget information. Så han måtte tage Robert i hånden og Go bounce i stedet for. Det var han meget ked af.


Smilet kom du hurtigt på igen 😉
For de trampoliner var så sjove, at man ikke kan være sur, når man går i dem 😉


Hvis jeg havde haft det bedre, så var jeg uden tvivl hoppet med her 😉

Desværre blev vi også ramt af uvejr, og det gjorde oplevelsen noget kortere, end planlagt. Det kunne hverken KB eller Godset jo gøre for 🙂 Ude i området, blev der lavet byg selv burgere. Det lød til at være en succes. Jeg måtte gå hjem noget før, da det var for hårdt for mig. Børnene blev noget berørte af, at jeg ikke var med og ville tilbage til værelserne til mig. De fik derfor ingen frokost. Der måtte vi lige en tur op på godset og bestille nogle sandwich. Det gik fint.

Hele Go high oplevelse var rigtig god for vores datter. Man skulle måske tænke lidt alternativt til de mindre børn. Måske de kunne lege på børnebanen eller i Go bounce. Tænker man kunne lave 2 forskellige muligheder. Men som sagt var en helt fantastisk oplevelse for vores datter 🙂 Det gav hende godt selvtillid og var bare en god oplevelse, som hun efterfølgende har fortalt rigtig meget om – til alle der vil lytte 😉

Heldigvis var det kun dårligt vejr i nogle få timer. Faktisk kun mens der var frokost og lidt hen af eftermiddagen.

Grupper
Om eftermiddagen kl. 14,00, var vi sat i stævne i mødelokalet igen. Her blev vi delt om i 4 grupper. Drenge, piger, pårørende og “syge”. Vi gik forskellige steder rundt i huset og satte os. Vi havde nu to timer til at snakke.

Jeg kan kun beskrive hvad der skete i vores gruppe 🙂 Vi var 5 kvinder og 1 mand. Vi lavede en kort præsentation af os selv. Den runde to så en time 😉 Det er jo svært at snakke kort om kræftforløb og sig selv 😉 Derefter tog vi lidt forskellige emner op. Vi kunne sige noget eller lade være. Det var helt op til os selv. Vores gruppe fungerede rigtig godt. Jeg synes alle kom til orde og vi berørte gode emner. Der blev grædt mange tåre – både pga. vores egne følelser, men bestemt også pga. de ting vi hørte, andre går igennem.

Det var uden tvivl et par meget hårde timer i vores gruppe. Vi var vist alle godt brugte mentalt, så selvom de to timer gik hurtigt, så var det vist meget godt at det ikke var længere. Vi var dog alle enige om at det ville vi gerne have mere af 😉 Det er så rart, at mærke at man ikke er alene med sine tanker og følelser. Det er rart at få snakket om det – det der ligger allermest gemt i hjertet og som man bare ikke kan dele med andre. Alt det man ikke tør sige, fordi man er bange for at skræmme folk væk, og alt det som man dårligt tør sige højt til sig selv.

Vi var alle enige om, at det var et sted, som KB kunne sætte godt ind med. Samtale grupper. Det findes vist nogle steder, men mange steder (som Holbæk) findes det desværre ikke.

Vi sluttede os til resten af vores familier, og de meldte lige så gode oplevelser. Børnene havde selvfølgelig leget mere, men det gav dem en god samhørighed. I pigegruppen (alle mellem 10-15 år), havde de vist snakket meget dybt, hvilket vores datter, syntes havde været spændende. Hun synes det var interessant, at høre om de andre pigers hverdag, når mor eller far var syg. Det var godt for hende at høre, om det, da hun ofte skammer sig lidt over mig. Jeg kan ligesom mærke at hun har ændre lidt holdning siden. Hun har fået øjnene op for, at vi er sammen om det her 🙂 Familien Ebdahl.

Denne gruppeopdeling var virkelig godt og det som vi fik mest ud af på opholdet. Det var vi alle enige om, og jeg kunne forstå på de andre familier, at de havde det på samme måde. Det var meget givende for alle.

Efter denne øvelse havde vi igen “fri leg” indtil kl.  18,30. Her ville det have været oplagt med en tur i poolen, som vores børn havde glædet sig så meget til, men desværre var poolen ude af drift. Det var en streg i regningen. Men heldigvis var vejret klaret op, så vi kunne alle være ude. Børnene fandt sammen og rendte lidt rundt. De hyggede sig rigtig meget med bla. at spille stikbold i Go Bounce.  Vi voksne slappede lidt af, sad rundt omkring, snakkede lidt osv.

Nicolai og mig til fin middag. Han er nu nået den alder hvor han bare ikke gider at få taget billeder.
Så et smil er meget at forlange.

3 retter menu og aftenhygge
Aftensmaden var på Godsets fine restaurant. En treretters menu, hvilket jeg havde set meget frem til. I ved jo at jeg er vild med mad, så for mig var det et af højdepunkterne for weekenden 😉 Vi fik et lokale for os selv i Godsets fine restaurant “Karen Blixen”. Det var virkelig hyggelige og stemningsfulde lokaler. Personalet var dygtige, hjælpsomme og behagelige. Der var rent og pænt. Men heller ikke så fint, at man ikke kunne trække vejret. Det hele emmede af hygge, ro og behagelighed. Vi var nok ikke det nemmeste hold gæster, med mange børn og særbestillinger. Alle vores særbestillinger (skaldyr allergi, vegetar, laktoseintolerance osv.) var da også et kludder, men det blev hurtig fikset og det var så fint. Så det bemærkede vi knapt nok.

Her kan I se hvad vi fik at spise. For selvfølgelig er det noget af det jeg gik mest op i turen 😉 Beklager for billede kvaliteten. Jeg havde kun min telefon med og der var noget dårligt lys til det. Min telefon afgav skygger, ligegyldigt hvad jeg gjorde 🙂

Vores forret. Hvide asparges, kammusling, bresaola og Beurre blanc

Forretten var hvide asparges (der så blev grønne), kammusling, Bresaola og beurre blanc. Min udgave (jeg har skaldyrsallergi) var uden kammusling, men med en ekstra skive Bresaola. En absolut fantastisk ret. Meldingen fra de andre var at kammuslingen var kedelig. Men vi kunne alle lide det lækre Bresaola. Alt var hjemmelavet og lækkert. Her var ingen pulversauce og det er noget jeg kan lide.

Hovedretten var Oksefilet, grillet gulerod, nye kartofler og sauce béarnaise
(og der var også en jordskokkepure, samt nogle asparges)

Hovedretten var Oksefilet, grillet gulerod, nye kartofler og den lækreste Sauce béarnaise. Sikke et fest måltid. Kødet var så mørt, at man slet ikke behøvede kniv, de nye kartofler smagte fantastisk (som om de lige var gravet op) og bearnaisen var lige i skabet. Jeg vil faktisk påstå at den var hjemmelavet. Det var så lækkert hele vejen igennem.

Desserten var lækker vanilje is, jordbær og spiselig lavendel

Desserten skulle have været Rabarber trifli, men da vi havde fået det dagen før, blev det hurtigt ændret til jordbær med is. Det smagte igen absolut skønt. Det så flot ud og det var et hit 🙂

Børnene kunne vælge mellem den voksne menu (beskrevet her over) eller en børne menu. Nicolai havde valgt børnemenuén og til hans store glæde var det kylllingenuggets med pomfritter og remoulade. En kæmpe portion og han var lykkelig. Desserten til ham var 3 kugler lækker is og en stor portion slik. Han var fuldt tilfreds. Dog fik han ikke lov til at beholde slikket, da et par af de store pige fik charmet sig ind hos ham og spiste det. Men det gjorde vist intet, når man bare får opmærksomhed fra søde piger 😉

Der blev afholdt et bryllup på godset og det kunne man godt mærke. Især på køkkenet, hvor det virkede som de var løbet tør af forskellige ting og at vi kom “efter” brylluppet. Tingene blev heldigvis løst og alt var meget, meget lækkert.  Vi kunne absolut ikke mærke på tjenerne og det synes jeg var godt 🙂 De må have haft meget travlt, men det bemærkede vi ikke.

Denne aften fik vi kaffe i stuerne på godset.  Tre fantastisk stuer en suite, med en flot indretning og en overvældende udsigt. Det var så smukt og jeg følte mig som en fin dame 😉 Vi voksne fandt sammen i grupper, snakkede om løst og fast. Børnene legede , sjovt nok, alle sammen sammen. Drenge og piger mellem 7-15 år legede sammen og tog sig så fint af hinanden. De stor hyggede sig, det kunne man se på dem.

En dejlig dag tog sin afslutning i de flotte gemakker på Kragerup gods

Afslutning
Søndag fik vi igen en overdådig morgenbuffet, men denne gang med meget trætte familier. Jeg tror næppe at nogen havde fået mere end et par timers søvn om natten. Ud over de problemer fra natten før, lå stort set alle vores værelser oven i bryllupsfesten, så der var høj musik, bilkørsel, råben, skrigen og alt hvad der nu hører en sjov fest til. Det er bare ikke så sjovt når man ikke høre til festen 😉 Uhhh, det var lige i overkanten for os, der var småsyge og på familietur. Så det var en lang nat for alle. En familie havde været så plaget, at de kun fik 2 timers søvn.

Nå, efter morgenmaden mødtes vi kl. 10,00 i mødelokalet og rundede weekenden af. Jeg synes det virkede som om at alle havde haft en rigtig dejlig weekend, havde slappet af, hygget sig og nydt at blive forkælet. Det med at komme væk fra vasketøj og hverdag kan altså et eller andet godt 😉 Der var også bred enighed om, at det havde været dejligt at møde andre i samme båd. Mennesker der ved hvad det drejer sig om, og hvor man endelig kunne få snakket om de dybe ting. Det havde også været dejligt at være omgivet af Godset skønhed. Der var bla. en meget flot have og skov. Et åndehul, hvor tanker om sygdom slap for en stund. Det var dejligt.

Vemodig er det jo også at sige farvel til mennesker man har lært, så godt at kende. Jeg mødte flere på den weekend, som jeg faktisk gerne ville se igen og snakke mere med 🙂 Børnene synes også at farvel var noget møg, for de var meget glad for at have mødt de andre børn.

Stemningsbillede fra Kragerup gods. Laura gik rundt med kameraet og tog spændende billeder.
Her er det vist voldgraven.

Opsummeringen
KB har fået en kæmpe donation til at afholde disse weekender for familier med kræft. En fantastisk gave som jeg takker mange gange for. Vi var med på weekend nr. 2 ud af 35. Weekenderne bliver afholdt over 3 år (så vidt jeg husker) og det er virkelig en gave for familier, der er hårdt ramt. Men da der skal holdes 35 weekender, vil jeg gerne give lidt feedback, som både Kragerup Gods og KB måske kan bruge.

Det vi kan lære af
Vores største ønske var at værelserne havde været større og til at vi alle 4 kunne have opholdt os der samtidig. Vi ville også meget gerne have sovet sammen. Vi var heldige med vejret og kunne sidde samlet uden for, det meste af tiden. I vores familie er vi meget tæt sammen efter jeg er blevet syg. Så at skulle sove i to forskellige rum, virkede meget voldsom på os. Vi sover normalt i et rum alle 4. Det har børnene brug for 🙂

Hvis man er syg som jeg er, kan opholdet være noget af en prøvelse. Det kunne man forbedre ved netop at værelserne var større og tænke lidt mere ind i planlægningen, at jeg måske ikke kunne være til stede ved aktiviteterne og måltiderne. Der ville jeg f.eks godt have været tilbudt frokost om lørdagen 😉 Det kunne også være en god idé at aftale, hvor man kan sætte sig i fritiden, f.eks en opholdsstue osv. Så kan man måske lidt nemmere komme i forbindelse med de andre familier. Og et stort ønske ville være at der var lidt mere planlagte aktiviteter for børnene. Især om aften.

Det ville være et kæmpe hit hvis der var fri adgang til Go Bounce, under hele opholdet. Og det kunne være godt hvis KB holdet fik sin egen instruktør til Go High. Så ville det blive mere intimt og hyggeligt.

Begge vores børn har haft reaktioner efter vi kom hjem fra opholdet. Det har uden tvivl sat mange ting i gang hos dem, mange tanker og bekymringer. Det tror jeg er normalt, men vi var ikke forberedt på det. Faktisk holdte begge børn fri fra skole mandag, for at få ro på det hele. Det vil være en god ting lige at nævne, til de voksne, at det kan forekomme 🙂

Hvis vi skal nævne vores største problem ud over værelset, så var det larmen om natten. Fest, musik, snakken og især kørsel (personalet i golfvogne), fyldte rigtig meget. Især fordi det blev ved hele natten.

Måske kunne man, ved afslutningen, sørge for at familierne får udvekslet kontaktinformationer – til dem der vil 🙂 Jeg vil gerne i kontakt med de andre familier. Jeg synes, vi kom så tæt at jeg meget gerne vil følge dem. Måske måde til en skovtur eller andet hyggeligt 🙂 Hvis nogle af jer familier læser med, så skriv til mig. Vi kunne f.eks starte en Facebookgruppe 🙂 Det kunne være dejligt ikke at slippe jer helt 😉

Det vi gjorde godt
Men mange rosende ord skal bestemt finde vej. Både til Kræftens Bekæmpelse og Kragerup Gods. Det var en fantastisk weekend. Dejligt at blive forkælet med maden og skønt at være sammen som familie. Rammerne var smukke og Godset har mange gode ting at byde på. At møde andre familier i samme båd, var også en god oplevelse. At blive hevet ud af de faste rammer, vasketøjet og madlavningen er virkelig en gave, når man er så hårdt presset, som f.eks vores familie 🙂 Et stort dejligt pusterum.

Børnene var så glade og lykkelige. Det synes det var spændende og var især glade for at møde de andre børn. Børn som bare kender det der med at mor (eller far) er syg, og at de ikke behøver at forklare, hvorfor mor ingen hår har, hvorfor mor ikke kan deltage i skolearrangementer, hvorfor man ikke kan have legeaftaler i perioder osv. Det kunne jeg virkelig mærke på dem var godt. Men ikke mindst var det skønt for dem bare at få lov til at være glade og ubekymret 🙂

 

Tak

Først vil jeg takke de 5 andre dejlige familier som deltog på Kragerup Gods. Tak for jeres rørende ærlige historier, jeres følelser, jeres livsglæde, gå på mod, lyttende empatiske opmærksomhed og ikke mindst tak for jeres måde at omfavne vores børn. Jeg glædes så meget over den måde alle vores børn legede sammen lørdag aften. Store, små, piger og drenge. Alle var med og hyggede sig. Tak

Også en kæmpe tak til de tre fantastiske kvinder fra Kræftens Bekæmpelse. Uden jeres dejlige åbne måde at være på, var weekenden slet ikke blevet så god. Det er helt jeres ære 😉

Kragerup Gods skal bestemt også have en stor tak for at lægge bygninger og område til os. Vi følte os velkommen og det er et virkelig skønt sted I har 🙂 Maden var 100% i top, sødt og venligt personale, og sikke en udsigt i har fra stuerne 🙂 Selv jeg, med kemohår, træt og manglende overskud, var velkommen i jeres fine stuer og restaurant. Og det føltes på ingen måde ubehageligt (det har jeg oplevet andre steder). Jeg og familien skal bestemt tilbage og besøge jeres Go High og restaurant 🙂

Tak for en meget givende weekend 🙂

 

 

 

(Visited 331 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *