Pandebrød med tzatziki

Dejlige smagfulde brød, der kan spises som her med en lækker tzatziki eller anden dip. Du kan spise brødene til pasta, lasagne, eller andre lækkerier, hvor man har brug for at få lidt brød til.

Jeg havde jo håbet på endnu en dejlig solskinsdag, men vågner her til morgen med grå skyer over Holbæk. Hmmm, det er ikke lige det jeg drømte om. Det gode vejr gør det nemmere for mig at komme ud at gå. Det er så vigtigt for mig hver dag. Bare en lille gå tur – ligegyldigt hvor dårlig jeg er. Og det er bare nemmere når solen skinner, fuglene kvidre og  blomsterne lyser op 🙂 På gråvejrs dage, skal jeg hive godt fat i mig selv, men jeg for det som regel gjort 🙂 Jeg ved nemlig at det hjælper min krop og ikke mindst sind. I dag skal jeg så tage mig meget sammen, men det går nok 🙂

Der er intet bedre end at bruge et godt brød, til at rengøre sin tallerken med. Det er den bedste bid i hele måltidet, hvis du spørger mig. Ok, det er en lille uvane jeg har 😉 Men godt er det nu. Forestil jer lige en god gryderet med en lækker sauce, som man lige skal have det sidste af 😉

Jeg bager altid dobbelt portion af de her brød og lægger nogle i fryseren. Man kan bare lægge dem i ovnen eller på grillristen, direkte fra frost. Så har man hurtigt brød, hvis man lige mangler det 🙂

 

Kan du lide at grille og er kvinde? Så er Facebook gruppen Grillladies måske noget for dig. Vi er næsten 1600 kvinder der inspirerer hinanden i gruppen. Der er rigtig dejlig stemning og fokus på andet end store bøffer og den dyreste grill.

 

 

(Visited 838 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *